Хімчистка килимів від клінінгової компанії «Magnus»

AOinformСтатьи 28.10.2018 в 14:475670
Хімчистка килимів від клінінгової компанії «Magnus»
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Хімчистка килимів та ковроліну від компанії «Magnus» стане оптимальним вибором для всіх, хто прагне якісно та безпечно здыйснити чистку килимів.
В процесі експлуатації килими забруднюються, що в свою чергу негативно відображається на їх зовнішньому вигляді.

Самостійно очистити килим від плям та бруду - досить непроста задача, а при відсутності ефективних мийний засобів належне очищення від забруднень майже неможлива. Кращим рішенням, котре дозволить зекономити ваш час та гроші, стане вибір послуг від клінінгової компанії «Magnus».

Хімчистка килимів та ковроліну від компанії «Magnus» стане оптимальним вибором для всіх, хто прагне якісно та безпечно очистити килим та повернути йому первозданний привабливий зовнішній вигляд. Замовити послуги професіоналів може кожен охочий, для цього достатньо залишити заявку на сайті https://www.magnus.in.ua/poslugi/himchistka-kilimiv-ta-kovrolinu/.

Варто акцентувати увагу на тому, що хімічне очищення передбачує декілька етапів. На першому етапі килим очищається електричним порохотягом, для сухого прибирання, після чого слідує обробка спеціальним засобом та очищення від бруду екстракцією роторною щіткою. На завершальних етапах хімчистки килимів клінери компанії «Magnus» здійснюють промивання килима від хімічних речовин за допомоги спеціальних препаратів та сушать його професійним вентилятором. В результаті замовник отримує чистий килим без застарілих плям та слідів бруду.
Клінінгова компанія «Magnus» об’єднує цілу команду професіоналів, котрі володіють багаторічним досвідом роботи та інноваційним інвентарем й ефективними очищальними речовинами для досягнення незмінно високого надання послуг. Спеціалісти компанії виконають всі роботи з максимальним для замовника комфортом, а завдяки гнучкому графіку, виконують роботи у найбільш підхожий час.

Компанія «Magnus» дотримується фіксованої цінової політики, завдяки цьому кожен клієнт, ще до початку клінінгових робіт, може визначити кінцеву вартість послуг.
Зверніть увагу хімчистка килимів від клінінгової компанії «Magnus» підходить не тільки для приватних житлових будинків чи квартир, але й у тому числі для офісних приміщень.
Спеціалісти компанії можуть виконати хімчистку килимів безпосередньо в оселі замовника, або ж у спеціально обладнаному цеху. В даному випадку все залежить від побажань замовника та степені забруднень килима.
 
Хімчистка килимів - багатоетапний процес, котрий варто довірити професіоналам, таке рішення зведе до мінімуму вірогідність пошкодження килима чи ковроліну й гарантуватиме очікуваний бездоганний результат.
Аватар Rafael Rafael
Журналист AOinform

28.10.2018 в 14:47 567 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.