Мисс Украина-2018 лишили титула

AOinformОбщество 25.09.2018 в 14:146390
Мисс Украина-2018 лишили титула
Фото: missukraine_official/Instagram
Имя новой Мисс Украина-2018 будет объявлено во время трансляции телеверсии конкурса 30 сентября.
23-летнюю киевлянку Веронику Дидусенко, которая победила на конкурсе Мисс Украина-2018, лишили титула. Как сообщила исполнительный директор оргкомитета Виктория Киосе, решение было принято из-за нарушения требований конкурса.

«К большому сожалению, оргкомитет конкурса красоты Мисс Украина принял решение дисквалифицировать Мисс Украина 2018, Веронику Дидусенко, в связи с нарушением участником условий договора и Правил проведения Национального конкурса красоты», - написала Киосе в Instagram.

Имя новой Мисс Украина-2018 будет объявлено во время трансляции телеверсии конкурса 30 сентября.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Офіційна заява Оргкомітету Національного конкурсу краси «Міс Україна» щодо дискваліфікації та позбавлення титулу «Міс Україна-2018» Вероніки Дідусенко У зв’язку із порушенням учасницею, Веронікою Дідусенко, умов Договору та Правил проведення Національного конкурсу краси «Міс Україна», її дискваліфіковано. Вероніка Дідусенко, перш ніж подати заявку на участь у конкурсі, погодилась із Правилами проведення конкурсу «Мiс Украiна». Окрім того, договір, підписаний учасницею, містить безпосередньо інформацію, що він укладений відповідно до Правил проведення Національного конкурсу краси «Міс Україна». В умовах Договору зазначено, що учасниця ясно розуміє умови та наслідки своїх дій і відповідні положення, встановлені цим Договором та  Правилами та зобов’язується суворо дотримуватися умов Договору та Правил. Відповідно Правил проведення Національного конкурсу краси «Міс Україна», особа, яка бажає взяти участь в Національному конкурсі краси «Міс Україна» має відповідати, окрім іншого, наступним вимогам (є чинними на період Конкурсу): - не перебувала/ не перебуває в шлюбі; - не має дітей. Такі самі вимоги зазначені в офіційній формі (OFFICIAL ENTRY FORM), яка міститься в об’єднаних правилах та умовах участі у конкурсі "Міс світу" 2018 року. Наслідки порушення таких вимог також передбачені в Правилах проведення Національного конкурсу  краси «Міс Україна»: «Організатор залишає за собою право в безапеляційному порядку виключити з числа Претенденток/Учасниць, осіб які надали недостовірні відомості (або які не надали додаткову інформацію та документи для їх підтвердження). Вероніка Дідусенко надала недостовірну інформацію, підтверджуючи, що не перебувала в шлюбі і не має дітей. У зв’язку із цим найближчим часом тим самим складом журі буде переобрано Міс Україна 2018. Оголошення імені нової Міс Україна 2018 відбудеться під час телеверсії фіналу конкурсу краси "Міс Україна - 2018" у неділю, 30 вересня, о 23:30 на телеканалі "1+1".

Публикация от Мисс Украина Miss Ukraine (@missukraine_official)


Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

25.09.2018 в 14:14 639 Общество
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.