Модне чоловіче взуття: актуальні тренди 2017

AOinformСтатьи 19.10.2017 в 21:5610570
Модне чоловіче взуття: актуальні тренди 2017
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Особливу увагу в цьому модному сезоні дизайнери приділили чоловічому взуттю виготовленому з натуральних матеріалів.
Сучасне чоловіче взуття поєднує в собі відмінні якісні та зовнішні характеристики, не зважаючи на це щороку дизайнери намагаються запропонувати представникам сильної статі нові підходи до створення модного образу, і це без сумніву відображається на моделях чоловічого взуття.

В інтернет-магазині Extrem-style представлений широкий асортимент чоловічого взуття, котре відповідає актуальним модним тенденціям та найвищим критеріям якості та комфорту. Онлайн-каталог магазину, презентований на сайті extremstyle.ua також відкриває можливість вибрати та купити за доступною ціною екіпірування, спортивне спорядження та аксесуари від провідних виробників з бездоганною репутацією.

Особливу увагу в цьому модному сезоні дизайнери приділили чоловічому взуттю виготовленому з натуральних матеріалів. Найчастіше домінантами виступають такі матеріали як натуральна та високоякісна штучна шкіра і замша. Досить часто для внесення в зовнішній вид чоловічого взуття оригінальності та неповторності дизайнери використовували комбінацію різних фактур та відтінків, це дало змогу внести ноту унікальності навіть у класичні моделі чоловічого взуття.

Варто відзначити у цьому модному сезоні фаворитом стали чоботи, туфлі й черевики з потовщеною фактурною підошвою, яка при ходьбі забезпечує додаткову амортизацію та водночас відіграє роль декоративного елементу.
Найпопулярнішими відтінками в кольоровій гамі стали насичений чорний, сірий, коричневий, синій і навіть бордовий кольори. Однак для справжніх модних експериментаторів дизайнери запропонували моделі чоловічого взуття в смарагдовому, червоному, зеленому, а також помаранчевому кольорах.

Для тих хто бажає стати власником якісного та стильного взуття найкращим рішенням стане цей сайт extremstyle.ua, на якому кожен охочий може підібрати оптимальну пару взуття з урахуванням власних побажань та фінансових можливостей.
Відмінною рисою цього модного сезону в першу чергу потрібно назвати те, що в чоловічу моду проникли орнаменти та принти, котрі ще до недавнього часу вважалися переважно жіночими. В даному випадку мова йде про флористичні мотиви та анімалістичні малюнки, які стали окрасою в дизайні чоловічого взуття.
Цікавою модною тенденцією також стало поєднання кількох відтінків в рамках одного кольору, таким чином навіть консервативні чоловіки зможуть вибрати взуття котре стане фокусним елементом в модному образі.
Аватар Rafael Rafael
Журналист AOinform

19.10.2017 в 21:56 1057 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.