Особливості вибору чоловічої куртки

AOinformСтатьи 21.05.2018 в 15:228010
Особливості вибору чоловічої куртки
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Розглянемо найважливіші аспекти, котрі варто враховувати при виборі чоловічої куртки.

Чоловіча куртка є невід'ємною частиною в створенні модного образу, при цьому вона повинна не просто зігрівати в холодну пору року, але і доповнювати імідж та підкреслювати статус чоловіка.

Розглянемо найважливіші аспекти, котрі варто враховувати при виборі чоловічої куртки.

Де придбати чоловічу куртку?

В інтернет-магазині «The Man»  всі охочі мають змогу придбати якісний чоловічий одяг та аксесуари за доступною ціною. Для того щоб купити чоловічу куртку достатньо оформити замовлення на сайті, таке рішення дозволить стати власником модного одягу без значних витрат.

Критерії вибору чоловічої куртки

В наш час чоловічі куртки розрізняють на зимові, демісезонні моделі та моделі-трансформери.

В зимових моделях присутній утеплювач це дозволяє носити такі куртки в сильний мороз, в свою чергу в демісезонних куртках утеплювач відсутній або ж наявний в мінімальній кількості тому їх рекомендується при плюсовій температурі. Моделі-трансформери мають елементи, які при необхідності можна відстебнути (тепла підкладка, капюшон).

В ідеалі чоловіча куртка повинна бути практичною і зручною, тільки в такому випадку вона не буде сковувати рухів, і викликати відчуття дискомфорту. Також вона повинна бути зносостійкою, виготовленою з якісних матеріалів і водночас надійно захищати від пронизливого вітру.

Чоловічі куртки

Що варто враховувати?

При виборі чоловічої куртки, особливу увагу варто звертати на матеріали пошиття. Для демісезонної куртки важливою, щоб верхня частина була виконана з щільної водовідштовхувальної тканини. В той же час необхідно перевірити якість швів, оскільки неякісні місця стику можуть пропускати вологу.

Наповнювачі куртки можуть бути з натуральних та синтетичних матеріалів. Натуральні  утеплювачі відмінно утримують тепло, але достатньо вимогливі до догляду. Штучні наповнювачі відрізняються доступною ціною й водночас добре тримають форму навіть після частого машинного прання.

Корисні поради

Діловим чоловікам рекомендується віддавати перевагу курткам класичного фасону без декоративних елементів.

Для автомобілістів найкращим вибором стануть короткі й укороченні чоловічих моделі курток, котрі не утруднюють рухів та забезпечують максимальний комфорт. В свою чергу любителям піших прогулянок найкраще підійдуть куртки подовженим кроєм, які можна доповнити об'ємним шарфом.

Аватар Rafael Rafael
Журналист AOinform

21.05.2018 в 15:22 801 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.