Слухові рішення преміум-класу

AOinformСтатьи 15.11.2017 в 19:1913050
Слухові рішення преміум-класу
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Гарний слух являється дуже великою цінністю для будь-якої людини. Та інколи він може постраждати.
Розташований у внутрішньому вусі людини слуховий нерв виконує дуже важливу роль, яка полягає в передачі електричних імпульсів до головного мозку. Там вони обробляються та розшифровуються, в результаті ми чуємо та розуміємо мову. Нерв сам по собі дуже чутливий і вразливий. Його легко пошкодити при черепно-мозковій травмі, шляхом вживання лікарських препаратів та при різних захворюваннях. Не меншу загрозу становлять виробничі шуми та вікові зміни в організмі людини. Уражений або відмерлий слуховий нерв не підлягає лікуванню хірургічним шляхом, тому єдиним способом відновити здатність чути є слуховий апарат.

Гарний слух являється дуже великою цінністю для будь-якої людини. Та інколи він може постраждати, і тим самим погіршити якість життя. Якщо вже так сталося і ви стоїте перед вибором слухового апарата, то дайте відповідь на питання: «для яких саме цілей ви обираєте пристрій»? Керуючись вашими аргументами спеціаліст підбере вам ідеальну модель слухового апарата, яка буде відповідати всім вашим вимогам.

Найбільш чітке звучання вам зможуть забезпечити слухові апарати преміум-класу Z Series і SOUNDLENS від американського виробника Starkey. Ці сучасні, високоякісні пристрої для покращення слуху дозволяють гарно чути навіть в незвичній акустичній обстановці та шумному середовищі.
Слухові апарати внутрішньовушного типу SOUNDLENS об’єднують в собі передові технології. Вони забезпечують комфортне звучання та зовсім непомітні в вушному проході. Завдяки своєму маленькому розміру таке слухове рішення не чинить психологічного дискомфорту пацієнту, а робить його життя кращим.

Глибококанальні пристрої працюють на основі алгоритму часткового зниження Spectral iQ. Вони створенні спеціально для того, щоб добре розпізнавати мову шляхом перетворення звуків високих частот на низькочастотні. В апаратах даного типу застосовані новітні технології зворотного зв’язку PureWave.

Інноваційні невидимі слухові апарати дозволяють чути мову навіть тим людям, для яких ще вчора це було неможливим. Спеціальні голосові індикатори сповіщають користувача про низький заряд батареї, зміну рівня гучності та перемикання програми. Нова функція Swap Fit дозволяє перенести налаштування з одного пристрою Starkey на інший.

Маєте проблеми зі слухом, які хотіли б якнайшвидше вирішити? — Звертайтесь в центр слуху «Беттертон» у Львові — лікарі вищої категорії повернуть вам можливість чути і насолоджуватись життям!
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

15.11.2017 в 19:19 1305 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.