Трускавець — ідеальне місце для відпочинку

AOinformСтатьи 08.09.2017 в 09:3211220
Трускавець — ідеальне місце для відпочинку
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Трускавець розташований на початку гірських масивів Карпат, що робить курорт ще й унікальним за кліматом
Курортна частина займає більшу частину території Трускавця. Невеличке охайне містечко на заході України протягом року приймає величезну кількість людей. Сюди з усього світу приїжджають на відпочинок і лікування, адже Трускавець приваблює всіх унікальним водами та гостинністю місцевого населення.

Місто розташоване на початку гірських масивів Карпат, що робить курорт ще й унікальним за кліматом. Тут функціонують два бювети — джерела з мінеральною водою. Поруч із Трускавцем є багато цікавих місць для відвідин. Приїжджим радять побувати у сусідніх містах, наприклад, Львові, Дрогобичі, Самборі. Туристи також їдуть до Тустані (Східниці), Яремче, Ворохти, Ужгорода, Мукачева, щоб подивитися на красиві гірські підйоми, водоспади та насолодитися відпочинком на гірськолижних курортах.

Де можна зупинитись?

Приїжджаючи на лікування та відпочинок в Трускавці, Ви знайдете багато місць, де можна розміститися з комфортом і затишком. Гостей залюбки прийме готель Міротель, який розташований у самому серці курорту та всього лише за сто метрів від мінеральної води "Нафтуся".

До Ваших послуг там є прекрасний оздоровчий спа-центр "Мед-Палас", де Ви зможете пройти процедури для здоров’я та краси. В ньому працюють сауни, солярії, плавальні басейни, масажні та косметологічні кабінети.

Усі номери Міротелю оформлені в сучасному стилі. Спокійні кольори допомогають розслабитися та налаштовують на атмосферу спокою і затишку. У кожному з номерів є кондиціонер, телевізор із плоским екраном і балкон. Дуже зручно, що у ванних кімнатах усім надаються тапочки, халати й фен. Готель має три розкішних ресторани, де частують стравами та напоями української, а також середземноморської кухні.
Не меншою гостинністю вирізняється 5-зірковий готель Ріксос Прикарпаття. Він побудований на території площею 12 гектарів у самому центрі міста. Чого там тільки немає для того, щоб зробити відпочинок незабутнім: спа-центр, басейн, тенісні корти та дитячий майданчик.

Номери та люкси оформлені у приємній кремовій кольоровій гамі. Всередині є кондиціонер, балкон, вишукана ванна кімната. У розпорядженні гостей тренажерний зал і сауни. Ви зможете замовити у готелі різні лікувальні процедури, а також корисні сеанси у лазні.

Готелі Ріксос Прикарпаття та Міротель прекрасно підійдуть для знайомства з Карпатами та відвідування славнозвісних мінеральних джерел. Завітайте до Трускавця, щоб на собі відчути гостинність місцевих жителів, а також чудодійну силу місцевої природи.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

08.09.2017 в 09:32 1122 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.