Як працює букмекер GGBet в Україні?

AOinformСпорт 28.04.2024 в 22:587640
Як працює букмекер GGBet в Україні?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Компанія ggbet ua офіційно зареєстрована в Києві, має ліцензію національного зразка та працює у відповідності з чинним законодавством.

Букмекер GGBet з’явився на українському ринку лише в минулому році, але вже встиг завоювати прихильність. Чим саме він так подобається вітчизняним беттерам та як взагалі влаштована його робота, розглянемо у цій статті.

Основні відомості

Компанія ggbet ua офіційно зареєстрована в Києві, має ліцензію національного зразка та працює у відповідності з чинним законодавством. На додачу до стандартних протоколів безпеки, діяльність букмекера регулярно перевіряють незалежні європейські аудитори. Тому всі гравці можуть бути впевнені у безпеці своїх даних і грошей, а також у чесності букмекера.

Основною валютою в БК GGBet є гривня. Мінімальна сума вводу та виводу складає 100 гривень, а самі ставки на спортивні події починаються всього лише з 1 гривні.

Грати можна як на сайті для ПК, так і у мобільній версії або додатку. Також GGBet має власне казино. Зареєструватися на сайті мають право виключно громадяни, яким вже виповнився 21 рік. Пробувати дурити систему сенсу немає, бо всі нові члени клубу проходять верифікацію.

Які види ставок доступні?

Сучасні люди люблять мати великий вибір. І БК GGBet робить все, щоб задовольнити їхні побажання. Однією з головних переваг, за яку цю контору цінять гравці, є дуже широка лінія парі. Тут є ординари, експреси та системи. Кожен може обрати саме той варіант, який більше до вподоби. Компанія також відома великими коефіцієнтами, тому у будь-якому варіанті при виграші беттер буде задоволений.

Ставити можна як на звичайні види спорту, перелік яких задовольнить смаки всіх відвідувачів, так і на різноманітний кіберспорт. Відкривати парі можна не тільки стандартно наперед, але й під час матчу, роблячи так звані live-ставки. Коефіцієнти в такому режимі трохи нижчі, але сам процес значно додає драйву та сприяє підвищенню приємних емоцій, а це для більшості спортивних вболівальників і є найголовнішим.

Як працює букмекер GGBet в Україні?

Маркети для парі в GGBet доступні такі:

  • Результат матчу.
  • Тотал.
  • Прохід у наступний раунд.
  • Точний рахунок.
  • Гандикап.
  • Аутрайт.

Оскільки в кожному виді спорту є свої специфічні правила, тому і маркети для кожного з них теж є специфічні. Вболівальники можуть ставити як на загальні маркети, так і на окремі дії конкретних дисциплін. 

Новачкам перед початком ставок рекомендується дуже ретельно вивчати всі правила, щоб не заплутатися та нічого через це не втратити. Співробітники БК GGBet викладають на сайті всю необхідну інформацію саме для цього. Якщо в вас все одно залишаться питання або щось знадобиться, завжди можна звернутися до служби підтримки.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

28.04.2024 в 22:58 764 Спорт
5.0 // 4
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.