8 кроків, щоб позбутися запаху диму в будинку

AOinformСтатьи 29.04.2022 в 10:096070
8 кроків, щоб позбутися запаху диму в будинку
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Читайте практичні поради, які допоможуть позбутись запаху диму у вашому помешкані.

Ці десять простих кроків представлених на сайті OSR - Новини Кропивницький допоможуть вам швидко та легко позбутися неприємних запахів. Як тільки ви дізнаєтеся, як усунути запах диму з домашніх меблів і стін, ви зможете впоратися з цим.

Крок 1: Почніть з того, що викиньте всі предмети, пов'язані з курінням

Все, у чому була сигарета, збереже неприємний запах. Почніть з того, що викиньте всі попільнички, недопалки, пакети та запальнички.

Крок 2: Відкрийте усі вікна в будинку

Швидкий спосіб вивести запах диму з домашніх меблів – це одразу ж відкрити всі вікна. Також важливо відкривати вікна перед початком збирання, щоб забезпечити вентиляцію, якщо ви використовуєте агресивні засоби для чищення.

Крок 3: Збільште циркуляцію повітря

Використовуйте два вентилятори, щоб посилити циркуляцію повітря та прискорити видалення запаху. Використовуйте один вентилятор, щоб проганяти повітря кімнатою. Помістіть другий поруч із вікном або дверима, щоб ще більше вигнати сперте повітря.

Крок 4: Очистіть усі тверді поверхні

Зробіть 50/50 суміш гарячої води та білого оцту. Використовуйте пульверизатор і кілька ганчірок, щоб протерти всі тверді поверхні. Увімкніть прикраси, двері, кухонні стійки, лопаті вентилятора, світильники та рами для картин. Використовуйте швабру та відро, щоб вимити підлогу тією ж сумішшю води та оцту.

Крок 5: Використовуйте сильні засоби для стель і стін

Провірений і перевірений спосіб позбутися запаху диму на стелях і стінах будинку - використовувати нашатирний спирт. Приготуйте суміш із 0,5 склянки аміаку, 0,5 склянки харчової соди, 0,25 склянки білого оцту та галону гарячої води. Використовуйте подовжувач або сходи, щоб безпечно дістатися до високих місць та стерти будь-які жовті плями.

Крок 6: Очистіть килими та поверхні з тканинним покриттям

Харчова сода є зручним побутовим засобом для чищення, оскільки вона може нейтралізувати молекули запаху. Посипте їм килими та тканинні поверхні та залиште на кілька днів. Потім пропилісосьте і, якщо потрібно, почистіть килим пором.

як позбутись запаху диму

Крок 7: Машинне прання тканин, придатних для прання

Усі придатні для прання чохли для подушок, штори, наволочки, чохли для диванів та постільна білизна киньте в машину. Зробіть один цикл прання з 0,5 склянки білого оцту, а потім другий цикл із звичайним миючим засобом. Дайте їм висохнути на повітрі, поки будинок стане чистим.

Крок 8: Використовуйте генератор озону для глибшого очищення

Генератор озону - це секретна зброя, що дозволяє повністю позбавитися стійких запахів. При правильному використанні генератор може позбавитися всіх молекул диму, окислюючи їх.

Не хочете використовувати хімікати? Ось як вивести запах диму з дому природним шляхом

Ще дві практичні поради, для швидкого усунення запаху без хімії. Якщо вас турбують токсичні або агресивні хімічні речовини, які можуть утримуватися в деяких засобах для чищення, ви можете зробити кілька речей природного походження.

Помістіть активоване вугілля, яблучний оцет або білий оцет у миску кожної кімнати. Якщо ви любите каву, ви також можете використовувати кавову гущу. Всі ці речовини можуть допомогти поглинати запахи неінвазивним способом.

Ви також можете замаскувати запах диму за допомогою ванільного екстракту. Використовуйте тканину, щоб протерти різні поверхні в будинку, або трохи нанесіть на ватні тампони. Ви також можете зробити те ж саме з ефірними оліями або використовувати ароматичні свічки, щоб позбутися запаху. Кімнатні рослини також добре поглинають хімічні речовини та очищають повітря. Купуйте кілька і розмістіть їх по всьому будинку.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

29.04.2022 в 10:09 607 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.