Бренд Academie — ефективність та інновації в професійній косметиці

AOinformСтатьи 21.03.2023 в 14:045110
Бренд Academie — ефективність та інновації в професійній косметиці
© Academie
На відміну від брендів мас-маркету, французький бренд «Académie Scientifique de Beauté» може похвалитися власним науково-дослідним центром.

Французький бренд професійної косметики зі столітньою історією заслужено займає позицію лідера серед доглядових і декоративних засобів, успішно поєднуючи у своїх розробках традиції та інновації. Купуючи продукт від Academie, ви можете бути впевнені в його якості та ефективності.

Інтернет-магазин Лазерхауз Косметикс радий представити вам широкий асортимент професійної косметики Academie https://laserhousecosmetics.com.ua/ua/academie/, кожен товар якого має докладний і зрозумілий опис. Серед товарів бренду ви обов'язково зможете знайти доглядові засоби, які підійдуть саме вам. Продуктова лінійка косметики Академі доволі велика і включає усі базові засоби для догляду за різним типом шкіри.

Переваги професійної косметики французького бренду Académie

професійна косметика Academie

На відміну від брендів мас-маркету, які часто використовують застарілі формули та методи створення косметики, Académie Scientifique de Beauté може похвалитися власним науково-дослідним центром, робота в якому не припиняється ні на хвилину.

Завдяки цьому бренд регулярно презентує на ринку ноу-хау, розроблені для різних типів шкіри. Нові формули підкріплені надійною основою органічних компонентів, які підійдуть навіть для чутливої ​​шкіри.

Окремо представлений догляд для жінок та чоловіків з урахуванням біологічних особливостей шкірного покрову.

Асортименти косметики бренду Academie

Кожна з лінійок товарів має на увазі повноцінний багатоступеневий догляд за шкірою обличчя або тіла.

професійна косметика Academie

З допомогою косметики Academie ви зможете вирішити такі проблеми:

  1. Глибоко очистити шкіру в домашніх умовах;
  2. Збалансувати біохімічні процеси, зробити обличчя свіжим та зволоженим;
  3. Зупинити процеси старіння, розгладити дрібні зморшки та підвищити еластичність шкіри;
  4. Захистити шкіру від шкідливого впливу довкілля (сонця, вітру, жорсткої води);
  5. Усунути висипання, почервоніння, пігментацію тощо.

До багатьох складів входять рослинні білки, органічні олії та екстракти, а також AHA-, BHA- та гіалуронова кислоти. «Яблучна вода», яка є основою для популярного комплексу «100 % Hydraderm», забезпечить вам глибоке зволоження упродовж усього дня.

Для правильного підбору комплексу доглядової косметики ви можете звернутися з допомогою до професійних косметологів Лазерхауз Косметикс, які нададуть повноцінну онлайн-консультацію, а також спиратися на докладні описи продуктів, представлених на сайті.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

21.03.2023 в 14:04 511 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.