Чи можна купити безпечні одноденні лінзи за 30 гривень?

AOinformЗдоровье 29.11.2022 в 16:126470
Чи можна купити безпечні одноденні лінзи за 30 гривень?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Компанія Соленте створила лінзи із найвищими показниками киснепроникності на українському ринку. При цьому вони коштують дешевше за європейські.

Одноразові контактні лінзи є значно дорожчими, ніж моделі планової заміни. Тому більшість користувачів носять оптику на 2 тижні чи 30 днів. А ті, хто хочуть заощадити, порушують план заміни та носять одноразові засоби корекції по декілька днів. Переношування лінз призводить до гіпоксичних ускладнень. Спочатку це вростання капілярів у білкову оболонку, а потім — набряк рогівки. Щоб убезпечити вас від тяжких ускладнень, ми розкажемо про доступні моделі одноденної оптики.

Solente — безпечні лінзи українського виробника 

Найлегший спосіб заощадити на засобах корекції та розчинах для догляду за ними — обирати продукцію українських брендів. Компанія Solente виготовляє лінзи на заводах Іспанії, Італії та Малайзії. Вся продукція сертифікована у Європі та Україні, тому є безпечною.

Компанія Соленте створила лінзи із найвищими показниками киснепроникності на українському ринку. При цьому вони коштують дешевше за європейські аналоги.

Обираючи засоби корекції Соленте, ви заощаджуєте без ризику для здоров'я очей.

У каталозі бренду Solente (переглядайте за посиланням https://kyivlinza.ua/catalog/odnodnevnye-kontaktnye-linzy/producer_solente/) представлено декілька видів одноденних контактних лінз. Розглянемо, чим вони особливі:

  • Darena — найдоступніші та найм'якші засоби бренду. Вони виготовлені із гідрогелю Omalfilcon A. Цей матеріал на 58% складається із рідини та проводить до рогівки достатньо кисню (36.7 Dk/t) для денного режиму використання. Акційна вартість 30 лінз Darena — 450 грн, а це 30 грн за пару м'яких, комфортних та безпечних засобів корекції.
  • AZUR Wet 1-Day — ще одні лінзи, які обійдуться менш як 40 грн за пару. Вони виготовлені із гідрогелю, у складі якого є гіалуронова кислота, тому пластинки залишаються м'якими та зволоженими протягом усього дня.

    Лінзи Solente AZUR Wet 1-Day

  • Santia SiHy — це силікон-гідрогелеві лінзи, які також містять гіалуронову кислоту. Вони мають асферичний дизайн, тому комфортні для людей з різними показниками кривизни рогівки: від 8,4 до 9,0. А ще вони проводять до поверхні очей вдвічі більше кисню, ніж гідрогелеві моделі. Їх безпечно носити протягом 12-14 годин. Упаковка із 30 лінз зараз обійдеться 660 грн, а вартість однієї пари — 44 грн.
  • Impero 1-DAY — це лінзи, які мають найвищий показник киснепроникності (150 Dk / t) серед одноденної оптики європейських брендів. Вони перевершують відомі Acuvue Oasys 1-Day та Cooper Vision MyDay, але коштують значно дешевше. 30 лінз коштують 750 грн, або 50 грн за пару.

Щоб переглянути повний каталог оптичної продукції компанії Solente, переходьте на сайт офіційного інтернет-магазину Київлінза. Або заходьте у їх слони оптики, які є у Києві, Львові, Одесі та інших містах України. Обирайте оптику українського виробника та переконайтесь, що якісні засоби корекції можуть бути доступними. 

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

29.11.2022 в 16:12 647 Здоровье
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.