Чому купують рулонні штори плісе

AOinformСтатьи 13.01.2024 в 18:287810
Чому купують рулонні штори плісе
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Такі штори закривають нижню частину світлового отвору, зберігаючи приватність.

Штори пліссе — найбільш компактна та технологічна система захисту від сонця та декору вікна. Конструкція виробу складається з плісованої тканини, яка закріплена між двох горизонтальних алюмінієвих планок, верхніх та нижніх кріплень та бічних фіксуючих ниток. При русі тканина складається в закладені складки, займає мінімум простору і в складеному вигляді максимально непомітна на вікні. Є безліч причин купити такі рулонні штори на вікна для своєї оселі.

Переваги штор-плісе для сучасного споживача

Є кілька причин, щоб обрати саме їх:

  1. Універсальний варіант для будь-яких вікон. Штори пліссе є єдиною системою, яка підійде для прорізів будь-якої форми. Дані вироби можна монтувати на найскладніші вікна так, що вони повністю прикриватимуть їх.
  2. Сучасний дизайн. Наявність рівномірних складочок і широкий вибір кольорів робить штори стильним елементом, дозволяє досягти оригінальності, додати в інтер'єр індивідуальні штрихи. Щоб зробити правильний вибір, слід вивчити каталог зі шторами плісе.
  3. Різні варіанти кріплення. Штори можна кріпити традиційним способом з використанням шурупів, які прикриваються декоративними заглушками. Якщо хочеться обійтися без свердління, можна скористатися Подібними кріпленнями для фіксації на торці стулки або двостороннім скотчем.
  4. Компактність — це найкомпактніший варіант серед усіх видів жалюзі. Ширина повністю складеного полотна не перевищує 5 сантиметрів. При цьому плісовані штори відмінно справляються з виконанням захисної функції завдяки використанню щільної матерії.
  5. Практичність. Плісовані вироби можна прати, що оцінить багато господинь. Штору прямо з металевим карнизом потрібно занурити в мильний розчин оптимальної температури, прополоскати та висушити. Не можна прати лише тканини з особливими властивостями: блекаут і зі світловідбивним просоченням.

На сторінці https://rolety-kiev.com.ua/uk/shtory_/shtory-plise/ можна знайти широкий асортимент продукції та обрати ту, яка вам сподобається.

Чому купують рулонні штори плісе

Коли вибираються штори пліссе

Вікно знаходиться на першому поверсі тому потрібно закрити огляд з вулиці. Такі штори закривають нижню частину світлового отвору, зберігаючи приватність. Водночас верхня частина вікна залишається відкритою для доступу світла в кімнату. Вікно розташоване на сонячній стороні та потрібно рятуватися від сонця. Вирішення цієї ситуації — встановлення пліссе з полотном блекаут.

На матеріал нанесений спеціальний світловідбиваючий шар. Він не пропускає сонячних променів і не допускає перегріву повітря в кімнаті. Блекаут — ідеальний варіант для спальні чи дитячої кімнати. Такі штори забезпечать спокійний сон, приховуючи освітлену вулицю за вікном.

Потрібно задекорувати вікно, але при цьому не відчувати нестачі у природному освітленні. Якщо потрібно оформити вікно на мансарді або веранді, підходящим варіантом стануть плісе із прозорої тканини: вона пропускає до 65% денного світла, м'яко розсіюючи його. Це полотно бернаут, а також 100% поліестер з дрібнофактурною структурою та імітацією натуральних матеріалів (бавовна, льон).

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

13.01.2024 в 18:28 781 Статьи
4.8 // 10
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.