Чому варто отримати зелену карту США та в яких випадках

AOinformСтатьи 18.06.2023 в 01:178190
Чому варто отримати зелену карту США та в яких випадках
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Іммігранти, у яких є на руках зелена карта сша, можуть створити для себе та сім'ї ідеальне життя, розвивати кар'єру та гарно заробляти.

Якщо найближчим часом ви плануєте переїхати до Сполучених Штатів Америки й отримати статус постійного резидента, вам неодмінно потрібно оформити зелену карту. Саме вона дозволить вам отримати більше можливостей та привілеїв. Крім того, грін карт оформляється достатньо швидко, особливо, якщо звернутися за допомогою в компанію www.ticket2america.com.

На що може розраховувати власник Грін карт

Перш за все, іммігрант може стати постійним резидентом. Це означає, що власник Зеленої карти має право на:

  • необмежений термін проживання в США;
  • може вільно працювати;
  • має право вчитися в країні.

Іммігранти, у яких є на руках зелена карта сша, можуть створити для себе та сім'ї ідеальне життя, розвивати кар'єру та гарно заробляти. Крім того, у майбутньому кожен власник такого документа може отримати громадянство США (якщо буде знати гарно англійську мову та основи американської культури). Це відкриває безліч нових можливостей, включаючи право голосу, отримання паспорта, можливість участі в політичному процесі, доступ до соціальних імунітетів та багато іншого.

Що ще дає документ

Окрім того, власник Зеленої карти США має право на безпеку та захист закону. Він має ті ж права та обов'язки, що й громадяни США, і захищений Конституцією країни.

Це означає, що власник Зеленої карти не може бути депортований, якщо не порушує закони США, і має доступ до системи правосуддя. Він також може користуватися всіма соціальними та медичними послугами, доступними для резидентів країни.

Ще одна перевага Зеленої карти — можливість перевезти до США своїх родичів. Власник Зеленої карти може подавати заяву на отримання міграційних віз для свого подружжя та неповнолітніх дітей, що дозволяє зберігати сімейні зв'язки та переїжджати до США разом. Це дає можливість створювати стабільне та безпечне оточення для своєї родини.

Чому варто отримати зелену карту США та в яких випадках

Як отримати зелену карту

Якщо у вас не багато грошей, але є мрія переїхати до Америки, можна спробувати взяти участь у лотереї на сайті www.ticket2america.com. Ця лотерея державна, тому в ній можуть взяти участь у люди з усього світу, в тому числі з України. Переможці можуть отримати Грін кард й можливість завершити процес та приїхати в омріяну країну.

Для того, щоб стати учасником, потрібно бути повнолітнім, не мати судимості, але мати повну середню освіту, закордонний паспорт та надати фото в електронному форматі. Заявку можна подати на офіційному сайті https://dvprogram.state.gov. 

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

18.06.2023 в 01:17 819 Статьи
5.0 // 2
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.