Дизайн квартири – головна умова комфортного будинку

AOinformСтатьи 14.11.2022 в 23:122870
Дизайн квартири – головна умова комфортного будинку
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Дизайнер BORISSTUDIO обов'язково подбає про ваш комфорт і безпеку, а також про практичность та ергономічність квартири.

Ви стали щасливим володарем довгоочікуваної квартири і тепер прагнете перетворити її на будинок мрії? Тоді вам не обійтися без послуг команди кваліфікованих спеціалістів студії дизайну інтер'єру та архітектури «Борис».

Переваги співпраці зі студією «Борис»

Професійний дизайн-проект - це:

  •  втілення у реальність ідеї замовника;
  •  розробка чіткого плану дій щодо ремонту приміщення;
  •  надання кількох варіантів побудови планування та розташування меблів у вашій квартирі;
  •  якісна та детальна візуалізація майбутнього інтер'єру.

Ви можете бути впевнені, що дизайн квартири Київ буде розроблений командою професіоналів, з багаторічним досвідом роботи, знанням сучасних технологій та тенденцій, креативним поглядом та унікальними ідеями.

Дизайн квартири – головна умова комфортного будинку

Як створюється дизайн-проект

Обов'язковим етапом підготовки дизайн-проекту є розрахунок бюджету реалізації ідеї замовника, з урахуванням необхідних витрат на ремонт та меблювання квартири. Ідея дизайну повинна не тільки тішити око, а й відповідати запланованому на ремонт бюджету.

У вас є можливість розрахувати вартість робіт не приступаючи безпосередньо до виконання ремонту, що, у свою чергу дозволить уникнути зайвих витрат ваших коштів і сил.

Обговорюючи ідею дизайну, ви обов'язково зможете вибрати стиль квартири та кольорову гаму, яка подарує чудовий настрій щодня. У процесі роботи з дизайнером ви отримаєте віртуальний ЗD тур вашої майбутньої квартири. На цьому етапі можна буде ще раз все обміркувати і внести коригування до початку робіт.

Дизайнер BORISSTUDIO обов'язково подбає про ваш комфорт і безпеку, а також про практичность та ергономічність квартири, яка послужить вам протягом багатьох років. Важливим є також пропозиція дизайнером замовнику практичного підбору меблів, комплектації, оздоблювальних матеріалів, тканин, фурнітури, рекомендацій з ремонту.

Готовий професійний дизайн проект квартири – це запорука поєднання функціональності, практичності, естетичності та майбутнього комфорту вашого життя. Вибираючи замовити дизайн квартири у Києві, пам'ятайте, що квартира з інтер'єром мрії радуватиме вас багато років, подарує гармонію та супроводжуватиме комфорт та якість вашого життя.

Індивідуальний підхід та бажання дизайнера студії «Борис» максимально висловити в дизайн-проекті саме ваші ідеї та побажання не залишать вас байдужими та обов'язково подарують здійснення мрії комфортного та щасливого життя!

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

14.11.2022 в 23:12 287 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.