Друк на одязі: ефективний спосіб просування бренду

AOinformСтатьи 27.11.2023 в 00:588380
Друк на одязі: ефективний спосіб просування бренду
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Завдяки нанесенню друку звичайний одяг перетворюється на потужний рекламний інструмент.

Бажання виділити свою компанію серед багатьох інших легко реалізувати за допомогою брендування одягу. Цей процес передбачає нанесення товарних знаків, фірмової символіки та логотипів на одяг. Завдяки нанесенню друку звичайний одяг перетворюється на потужний рекламний інструмент. Якщо клієнти часто бачать символіку компанії чи бренду, очікується зростання продажів, оскільки знайомі образи впливають ними підсвідомо, стимулюючи регулярні звернення.

Які переваги дає принт на одязі?

Сьогодні друк на одязі є затребуваним інструментом брендування. Вибір відповідного одягу для друку – важливий етап у процесі створення унікального стилю компанії. На сайті компанії ASAP Service представлений широкий асортимент одягу, спеціально підібраного для успішного друку. На такому одязі можна ефективно надрукувати будь-яке зображення або написи. Зазначимо, що на сайті магазину можна знайти не лише одяг, але й такі аксесуари, як шапка, кепки чи рушники. Головними перевагами нанесення печатки на одязі можна назвати:  

  • миттєве впізнавання;
  • підтримка інтересу;
  • ефективна реклама;
  • вираз індивідуальності.

Логотипи та символіка на одязі привертають увагу, створюючи миттєве впізнавання вашого бренду. Регулярне використання брендованого одягу підтримує інтерес клієнтів, сприяючи частим зверненням. Таким чином, персоналізований стиль стає ефективним рекламним інструментом, залучаючи нових клієнтів.

Друк на одязі: ефективний спосіб просування бренду

Методи нанесення принта на одяг

У розділі брендованої продукції компанії АСАП СЕРВІС представлений широкий асортимент. Перш ніж зробити вибір, важливо визначитися із методом нанесення принта. Серед трьох найбільш затребуваних виділяються: 

  • вишивка;
  • термотрансфер;
  • шовкографія.

 При вишивці використовують високоякісні кольорові нитки. Вишивка зберігає свої характеристики протягом тривалого часу, надаючи одягу витончений вигляд. 

Процес перенесення логотипу на одяг з використанням спеціальної плівки та плотера називається термотрансфер. Цей метод забезпечує чіткість та яскравість зображення під тиском преса. Він ідеально підходить для різноманітних матеріалів та гарантує стійкість зображення.

Шовкографія передбачає використання спеціальних фарб та трафаретних форм для відтворення написів та зображень на одязі. Цей метод робить виріб стильним та насиченим, придатним для різних видів тканин. Вибір між цими методами залежить від особистих вимог замовника.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

27.11.2023 в 00:58 838 Статьи
5.0 // 3
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.