Фінал Ліги чемпіонів. Манчестер Сіті – Інтер: де дивитись

AOinformСпорт 09.06.2023 в 13:475890
Фінал Ліги чемпіонів. Манчестер Сіті – Інтер: де дивитись
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Манчестер Сіті та Інтер 10 червня зіграють у фіналі ЛЧ 2022/23. Де дивитись матч онлайн і на якому каналі.

Фінальний матч Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Інтер буде зіграний у суботу, 10 червня, на Олімпійському стадіоні Ататюрка у Стамбулі. Стартовий свисток польського арбітра Шимона Марциняка пролунає о 22:00 за київським часом.

Це перша зустріч в історії між цими командами – раніше Ман Сіті та Інтер в офіційних матчах між собою ще не грали.

Манчестер Сіті – Інтер: де дивитися фінал Ліги чемпіонів 2022/23

Офіційним транслятором єврокубків на території України є медіасервіс MEGOGO, який і покаже поєдинок Манчестер Сіті – Інтер онлайн . О 21:00 там же стартує передматчева студія.

На основній аудіодоріжці гру коментуватимуть гру Сергій Лук'яненко і Роман Бебех, а на альтернативній – коміки Василь Байдак та Костянтин Трембовецький. Також переглянути поєдинок можна на Volia TV. Текстову онлайн-трансляцію фіналу ЛЧ проведе "Футбол 24".

Нагадаємо, для Інтера це буде перший фінал Ліги чемпіонів з 2010 року. "Нерадзуррі" п'ять разів грали у фіналі найпрестижнішого євротурніру, три із яких виграли. Ман Сіті дістався фіналу лише одного разу – у 2021-му команда Хосепа Гвардіоли програла Челсі.

На шляху до фіналу Ліги чемпіонів 2022/23 Ман Сіті виграв групу з Борусією Д, Севільєю та Копенгагеном, після чого пройшов РБ Лейпциг, Баварію і Реал. Інтер фінішував другим у квартеті з Баварією, Барселоною і Вікторією. У плей-офф "нерадзуррі" здолали Порту, Бенфіку та Мілан – турнірний шлях Ман Сіті був куди складніший.

Якщо команда Хосепа Гвардіоли переможе Інтер, то оформить требл, адже раніше виграла чемпіонський титул АПЛ та Кубок Англії. Єдиною англійською командою, якій це вдавалося, був Манчестер Юнайтед у 1999 році. Інтер оформив требл у 2010-му – тоді під керівництвом Жозе Моурінью "нерадзуррі" виграли ЛЧ, чемпіонат і Кубок Італії.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

09.06.2023 в 13:47 589 Спорт
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.