Історія успіху Versace: чому цей бренд став символом італійської розкоші

AOinformСтатьи 02.05.2023 в 16:0010750
Історія успіху Versace: чому цей бренд став символом італійської розкоші
Versace
Кожен виріб Versace має характерні особливості, такі як рок-шик, нетрадиційний сучасний стиль та гламур, які роблять його відрізним від інших.

1978 рік у Мілані став початком історії легендарного бренду Versace, який здобув світову популярність та захмарний успіх завдяки своєму високому та неповторному дизайну, а також багатій спадщині. Бренд поєднує в собі розкіш та доступність, виклик правилам та ексклюзивність. Він доводить, що не обов'язково треба слідувати модним трендам, а можна самостійно створювати свій стиль та одягатися на власне задоволення.

Кожен виріб Versace має характерні особливості, такі як рок-шик, нетрадиційний сучасний стиль та культовий гламур, які роблять його відрізним від продукції інших виробників.

Пишнота, гламур, ефектні золоті елементи, застібки — особливий смак та продумана кожна найменша деталь. Саме такий підхід до створення фешн-шедеврів так полюбився прихильникам модного будинку, пише lb.ua.

Завдяки цьому кожен клієнт торгової марки може відчути власну значущість, адже при покупці брендових речей складається враження, що вони виготовляються спеціально для вас, з урахуванням усіх деталей та найменших дрібниць.

Відомі персони, які обирають Версаче

Дизайнерські моделі полюбилися таким зіркам, як Шер, Елтон Джон і Мадонна. Проте засновникам Версаче, на відміну від інших люксових виробників, хотілося не просто бути доступними для вищого класу, а зробити так, щоб кожен міг насолоджуватися дизайнерськими речами. Саме тому в продажі з’явилися аксесуари та товари для дому.

Madonna fore Versace

У 2016 році на незабутньому триб’юті, присвяченому пам’яті Джанні, культові супермоделі Наомі Кемпбелл і Сінді Кроуфорд вийшли на подіум у золотих сукнях. А ще варто зауважити, що кожного року на заході Met Gala можна спостерігати за тим, як ще більше зірок обирають ексклюзивні дизайнерські вироби, щоб якнайяскравіше виблискувати на червоній доріжці. Кайлі Дженнер, Блейк Лайвлі, Леді Гага та багато інших часто одягають прикрашені й інкрустовані коштовностями сукні, підкреслюючи значущість фешн-дому та силу родини Версаче.

Придбати оригінальну фірмову продукцію можна в інтернет-магазині MD-Fashion. Це офіційний представник та дистриб’ютор компанії в Україні, тому ви можете бути впевнені в якості кожної позиції. На сайті вас чекає широкий вибір одягу та взуття, а також безліч інших переваг: програма лояльності, спеціальні пропозиції для постійних клієнтів, актуальні колекції та новинки, більш ніж 200 інших фешн-брендів з усього світу, відмінне обслуговування та швидка доставка. МД-Фешн — це запорука вашого незабутнього шопінгу та можливість додати до гардеробу щось новеньке та особливе на будь-який випадок всього в декілька кліків.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

02.05.2023 в 16:00 1075 Статьи
5.0 // 1
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.