Як купити чи продати комбайн в Україні через інтернет?

AOinformСтатьи 17.01.2023 в 20:284830
Як купити чи продати комбайн в Україні через інтернет?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Зараз існує багато можливостей купівлі нового агрегату, адже в Україні присутні представники багатьох світових брендів.

У виборі великої сільськогосподарської техніки краще не поспішати. Особливо, якщо справа стосується купівлі якісного комбайна для збирання врожаю. На ухвалення рішення про купівлю тієї чи іншої моделі комбайна впливає просто безліч факторів, тому варто «зупинитися» та вивчити типи даної техніки, її особливості та порівняти ціни.

Кліматичні умови в регіоні роботи, зміни вологості на ділянках, рівень забрудненості та самобутність культури, що вирощується — все це відіграє свою роль при виборі комбайну.

Комбайни поділяються на декілька типів:

  • Зернозбиральні.
  • Кормозбиральні.
  • Картоплезбиральні.
  • Бурякозбиральні.
  • Морквозбиральні.
  • Капустобиральні.
  • Для збирання винограду.
  • Для збирання цукрової тростини.
  • Для збору цибулі-порей.

Далі всі комбайни можна умовно поділити на три види: роторні, барабанні та гібридні. Тут визначитися складніше, але можна. Орієнтуватися тут слід за показник врожайності.

Якщо ваша врожайність складає понад 50 ц/га, краще розглянути гібридні варіанти зернозбиральних комбайнів. Також вони підходять для роботи на сухому полі та за мінливих погодних умов.

комбайн

Барабанні комбайни — це класичний та універсальний вид трактора. Купити комбайн в Україні барабанного типу безперечно варто для роботи в найскладніших умовах, припустимо, при підвищеній зернистості ділянки.

Жвавіший і швидко працюючий вид — це роторний комбайн, хоча відчутним мінусом цього виду буде велика витрата палива.

Також на роботу комбайна може суттєво вплинути вибір жниварки. Поліпшення або заміна штатної може вкрай помітно покращити роботу, також існують посилені шнеки для роботи на в'язких поверхнях.

Наявність датчиків на сучасних машинах, наприклад датчик врожаю або вологості допоможе фермеру отримати важливу інформацію для поліпшення ефективності.

Щодо онлайн-майданчиків для купівлі комбайнів — існує багато можливостей купівлі нового агрегату, адже в нашій країні присутні представники багатьох світових брендів.

А якщо ви визначилися з типом, видом і моделлю, але хочете придбати б/в комбайн у хорошому стані — аграрний майданчик VAS: https://ua.vas.trade/ надає таку можливість. Це новий сервіс запущений у 2022 році, який має вигляд дошки оголошень, де ви можете знайти потрібну сільгосптехніку, поставити запитання продавцю і, звичайно, купити. Якщо спочатку потрібно продати наявний, то можна використовувати той самий онлайн-сервіс.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

17.01.2023 в 20:28 483 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.