Як правильно працювати з фрезером

AOinformСтатьи 31.01.2024 в 19:088230
Як правильно працювати з фрезером
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У статті розглянемо роботу фрезера: як запустити, принцип роботи педалі, взаємозв'язок маси насадки та швидкості, функції захисту пристрою та інше

Отже, ви новачок у використанні фрезеру і зараз маєте бажання освоїти його правильне використання. Ми передбачаємо, що ви успішно пройшли курси з апаратного манікюру або педикюру та володієте необхідними навичками для виконання процедур за допомогою цього пристрою. Таким чином, у цьому тексті будуть розглянуті виключно моменти роботи фрезера: як його запустити, принцип роботи педалі, взаємозв'язок маси насадки та швидкості, функції захисту пристрою та інше.

Етапи роботи

Активуйте фрезер, купити який можна на сайті https://beauty-market.com.ua/ua/, використовуючи перемикач, розташований на блоку керування в положенні "I". У деяких варіантах пристроїв з цифровим управлінням також необхідно натискати кнопку "I", яка знаходиться на передній панелі пристрою. Встановіть потрібний насадок, повернувши затискач на ручці до появи клацання та опору.

фрезер для манікюру

Щоб уникнути вібрації, швидкого зносу затискача, підшипників ручки та пошкодження насадки, хвостовик насадки має бути встановлений в затискач «по упор».

За допомогою обертання ручки регулювання швидкості або натискання відповідних кнопок встановіть необхідну швидкість. Після цього натисніть кнопку «Пуск». Вимкнення ручки виконується у зворотному порядку.

Робота з педаллю

Під'єднайте педальний конектор до відповідного гнізда блоку керування та розмістіть його у зручному місці для користування. Перемістіть перемикач "Педаль" на блоку управління у положення, що визначає відповідний режим роботи, або натискайте відповідну кнопку.

У деяких моделях блок управління автоматично розпізнає наявність педалі, і перемикач режиму роботи з педаллю в цьому випадку не є необхідним. Педаль може також бути контактною, виконуючи функцію ввімкнення або вимкнення фрезера.

При натисканні на таку педаль має бути відчутне чітке клацання. Додатково існує пропорційна педаль, за допомогою якої можна регулювати оберти манікюрного/педикюрного фрезера та активувати режим «Автокруїз». Ця функція виявляється дуже зручним для тривалих процедур: виберіть потрібну швидкість за допомогою педалі, блок управління запам'ятовує її, і після звукового сигналу можна відійти від педалі.

фрезер для манікюру

Обслуговування

Перед кожним використанням фрезера слід ретельно перевірити стан корпусу блоку управління та ручок, з'єднувальні дроти та кабель живлення. У випадку виявлення будь-яких пошкоджень, негайно звертайтеся до авторизованого сервісного центру для їх усунення.

Купити фрезер для педікюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g5352449-frezera-dlya-manikyura) можливо не тільки у нашому магазині, але й на нашому сайті.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

31.01.2024 в 19:08 823 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.