Як вибрати безпружинний матрац

AOinformСтатьи 17.05.2022 в 12:215520
Як вибрати безпружинний матрац
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Відсутність у конструкції металевих елементів робить безпружинні моделі дуже довговічними. Такі вироби найкраще підходять для дітей.

Попри всі упередження, пов'язані з відсутністю пружин у конструкції сучасних матраців, вироби такого типу набули величезної популярності по всьому світу. Вони володіють відмінними ортопедичними та анатомічними властивостями та анітрохи не програють за рівнем комфорту пружинним аналогам. Вся справа у варіативності внутрішнього наповнення, при якій правильна підтримка хребта досягається шляхом комбінування різних шарів-наповнювачів. Придбати якісний безпружинний матрац від провідного українського виробника Matroluxe можна за посиланням https://matroluxe.com/bespruzhinnye

Найпопулярніші типи наповнювачів для безпружинних матраців

безпружинний матрац

Перш ніж придбати безпружинний матрац в інтернет-магазині Матролюкс, рекомендуємо ознайомитися з найпопулярнішими матеріалами-наповнювачами.

До них відносяться:

  • Пінополіуретан. Це штучний високотехнологічний матеріал, який володіє високим рівнем міцності та пружності. Піна швидко відновлює первозданну форму після зняття напруги, є зносостійкою та довговічною.
  • Натуральний латекс. Даний наповнювач виготовляється із соку бразильської гевеї. Він не викликає алергії та не вбирає сторонніх запахів. Натуральний латекс не має необхідного живильного середовища для появи пилових кліщів та шкідливих мікроорганізмів. У своїй роботі виробник часто використовує перфорований латекс, який має підвищений ортопедичний ефект.
  • Кокосова койра. Це натуральний матеріал, для виготовлення якого використовують кокосове волосся. Він володіє антибактеріальними та бактерицидними властивостями, повітропроникністю, стійкістю до деформації та розсихання. Койра відноситься до досить жорстких матеріалів, за рахунок чого наділяє поверхню ортопедичним ефектом.
  • Піна Memory Foam. Цей матеріал повністю повторює контури тіла сплячого і забезпечує анатомічний ефект. Сон на матраці з піною пам'яті є неймовірно комфортним та зручним.

Критерії вибору безпружинних матраців

безпружинний матрац

Вирішивши купити безпружинний матрац в Україні, необхідно ретельно ознайомитися з сучасним асортиментом і достатню увагу приділити вивченню характеристик. 

До основних параметрів, які слід враховувати перед покупкою, відносяться:

  1. Висота. Якщо виріб не відповідатиме габаритам вашого ліжка, він не зможе повною мірою проявити свої корисні властивості. Оптимальною висотою спального місця вважається відстань від ламельної основи до найвищої точки царги плюс 5-10 см.
  2. Максимально допустиме навантаження. Від вибору цього критерію залежить, як довго зможе прослужити матрац.
  3. Матеріал чохла. Всі тканини, використані для пошиття чохла матраців Матролюкс, відрізняються зносостійкістю та простотою у догляді.
  4. Жорсткість. У каталозі виробника представлені моделі різного рівня жорсткості. Ви також можете вибрати модель з асиметричною жорсткістю та використовувати різні сторони матраца, залежно від пори року або особистих уподобань.
  5. Вартість. Матраци з каталогу Матролюкс відрізняються чудовим співвідношенням ціни та якості.

Переваги безпружинних матраців

МатролюксВідсутність у конструкції металевих елементів робить безпружинні моделі дуже довговічними. Такі вироби найкраще підходять для дітей. Стрибки на ліжку часто спричиняють передчасне зношування пружинних виробів. На матраці без пружин стрибати дитині буде нецікаво. До всього іншого, вони володіють відмінними ортопедичними та анатомічними властивостями, які досягаються за рахунок варіативності внутрішнього наповнення. Для пар з великою різницею у вазі розроблені вироби із половинами різної жорсткості.

До переваг безпружинних матраців можна віднести:

  • відсутність вібрацій, хвильового ефекту та скрипів;
  • правильна підтримка хребта, розслаблення м'язів та суглобів;
  • використання якісних наповнювачів та гіпоалергенність;
  • безпружинні моделі з кокосом — оптимальний варіант для дітей;
  • невелика вага та зручність транспортування;
  • компактні футони та топери можна згортати в рулон.

У інтернет-магазині Матролюкс представлений широкий асортимент моделей такого типу. Скористайтеся фільтрами, щоб оперативно підібрати потрібний варіант. Для замовлення обраної моделі достатньо додати товар до віртуального кошика або зателефонувати по одному з контактних номерів телефону.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

17.05.2022 в 12:21 552 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.