Які настільні електричні плити найнадійніші

AOinformСтатьи 27.12.2023 в 19:337700
Які настільні електричні плити найнадійніші
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Щоб зробити правильний вибір настільної плити, врахуйте бажані параметри продуктивності та кількість робочих поверхонь чи конфорок.

Настільні електричні плити досить компактні та зручні як для тимчасового, так і постійного використання. Їх модифікації різноманітні, тому знайти щось підхоже під стиль кухні або зі вподобаним покриттям і відмінними способами роботи легко. Головне — врахувати бажані параметри продуктивності та кількість робочих поверхонь чи конфорок.

Як вибрати те, що потрібно

Абсолютно зрозуміло, чому купують побутову техніку невеликого розміру: швидке перенесення, розташування на стільниці у зручному на цей час місці. Тому, щоб зробити правильний вибір і купити настільні плити на сайті allo.ua, орієнтуйтеся на наступні критерії:

  1. Потужність. Визначте, який ваттаж вам необхідний. Вищий показник означає миттєве нагрівання, однак споживання електроенергії буде більшим.
  2. Розмір. Врахуйте доступний простір на вашій кухні та придбайте модель відповідних параметрів і потрібною кількістю конфорок.
  3. Матеріал поверхні. Керамічне та сталеве покриття зазвичай більш довговічні та легко очищаються.
  4. Управління. Існують декілька типів контролю, наприклад поворотні регулятори або сенсорні кнопки. Виберіть те, що вам зручніше.
  5. Додаткові функції. Коли необхідний таймер, запобігання перегріву чи блокування кнопок, зверніть увагу на наявність цих можливостей у плити.

настільна електрична плита

Визначившись із перерахованими факторами, ви остаточно зможете підібрати прилад для виконання потрібних вам завдань.

Які плити надійні

Що стосується надійності, важко сказати, яка конкретна марка або модель є найкращою, адже пристрої можуть відрізнятися залежно від умов використання. Рекомендується читати відгуки та рейтинги вподобаних приладів, а також звертатися до виробників, продукція яких широко популярна.

За загальнодоступними даними, виділяють кілька пристроїв, що мають попит:

  1. Gorenje ICE2000SP. Оптимальний вибір для маленької кухні або офісу. Виділяється високою потужністю, міцним емальованим покриттям, зручним таймером.
  2. Eisen EIP-237S. Продуктивність — 2300 Вт, стильний дизайн, підходить для дому та будь-яких місць, де присутня електрика.
  3. Esperanza EKH002K. Одноконфорочна модель із видатною продуктивністю до 2000 Вт.
  4. Rotex RIO145-G. Компактний пристрій з однією конфоркою. Зручний для використання вдома та на дачі.
  5. Prime Technics PHC 2218 GB. Склокерамічна поверхня полегшує догляд, а таймер дасть змогу краще контролювати процес готування. До особливостей можна віднести яскравий стиль та енергоефективність.

    Prime Technics PHC 2218 GB

  6. Mi Induction Cooker MCL01M. Відрізняється високою потужністю, зручним управлінням і склокерамічною поверхнею.
  7. Holmer HHP-220W. Економічний прилад, що швидко нагрівається. Має міцне покриття, не схильне до механічного впливу.

Кожна модель здатна продемонструвати свої переваги, проте яка з них стане незамінною помічницею — вирішувати тільки вам.

 

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

27.12.2023 в 19:33 770 Статьи
4.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.