Коробки з гофрокартону: переваги, види та сфера застосування

AOinformСтатьи 17.11.2022 в 19:228670
Коробки з гофрокартону: переваги, види та сфера застосування
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Коробки з гофрокартону — це універсальні вироби для перевезення різних вантажів. Якщо потрібна надійна та міцна тара, використовуйте саме такі короби

Для того, щоб грамотно організувати процес транспортування товару чи речей, потрібно враховувати безліч параметрів, зокрема і їх упаковку. З останнім вам допоможуть коробки з гофрокартону https://www.galpak.net/.

У чому ж перевага таких виробів, які їх різновиди існують та для чого їх можна використовувати — про це та багато іншого читайте у нашому огляді.

Переваги коробок з гофрокартону

Як було сказано вище, один із найважливіших факторів будь-якого процесу перевезення товарів — це їхня упаковка. Причому предмети потрібно не просто упаковати, а забезпечити їх цілісність під час транспортування. Допоможуть у цьому, коробки з гофрокартону, які мають цілу низку переваг у порівнянні з іншими видами тари, а саме:

  • відносно низька ціна через дешевизну матеріалу, що використовується для їх виготовлення;
  • невелика вага;
  • високий показник екологічності. Такий виріб розкладається у природних умовах менше ніж за 1 рік;
  • гарна стійкість до механічних ушкоджень;
  • відсутність токсичних речовин, що дозволяє використовувати цей вид тари навіть для перевезення продуктів;
  • універсальність. У таку коробку можна запакувати практично будь-яку річ, починаючи від одягу та закінчуючи побутовою електротехнікою.

Як правило, таку тару пропонує компанія перевізник «Нова Пошта». Однак якщо ви хочете заощадити, рекомендуємо купити коробки для переїзду в Києві у виробника.

Види коробок із гофрокартону

коробки з гофрокартону

В залежності від конструкції, існує кілька найпопулярніших видів таких виробів:

Чотириклапані 

Найпопулярніший вид гофротари для транспортування різних товарів. Такі вироби мають 4 клапани зверху і виготовляються з бурого або білого картону. У плані експлуатаційних характеристик немає різниці, з якого матеріалу виготовлено виріб. Ключову роль у плані стійкості до механічних пошкоджень і, відповідно, безпеки речей грає кількість шарів.

Існують три- та п'ятишарові чотириклапанні коробки з гофрокартону, які здатні витримувати вагу до 50 кг. Якщо ви вагаєтесь при виборі потрібного вам виробу, зверніться за допомогою до фахівців.

Самозбірні

Самозбірні коробки з гофрокартону збираються самостійно всього за декілька хвилин. Перевага таких виробів полягає в тому, що вони зберігаються у складеному вигляді і, відповідно, не займають багато місця. Така тара придатна для багаторазового використання, а у разі її пошкодження легко підлягає утилізації.

Коробки із ручками

Основна перевага коробок з гофрокартону з ручками — зручність їх перенесення та завантаження. Існує безліч варіантів розташування отворів під руки, але оптимальний, як показав практичний досвід — наявність прорізів на торцях тари. Виготовляються такі вироби з 3-х або 5-ти шарів картону (лайнер + гофра), що забезпечує їм хорошу стійкість до механічних навантажень та ударів.

Зі знімною кришкою

Такі коробки з гофрокартону є багатофункціональними виробами, які за рахунок особливостей кришки можуть демонструвати товар, захищаючи його при цьому від бруду та пилу, або надають змогу побачити його кількість у тарі. Також, при наявності високих бортів на кришці, її можна використовувати як окремий лоток.

Інше

коробки з гофрокартонуКрім вищезгаданої тари з гофрокартону, існують коробки наступних видів:

  • для пляшок;
  • під піцу;
  • тара з мікрогофрокартону;
  • короба складного висікання;
  • тубуси;
  • лотки
  • додаткові комплектуючі, які забезпечують більш надійний захист речей.

При необхідності можна нанести друк на сторони коробок або кришку. Це може бути логотип, контактна інформація або слоган вашої компанії.

Область застосування коробок з гофрокартону

В залежності від виду, коробки з гофрокартону можуть використовуватись у таких випадках:

  • упаковка готової продукції;
  • доставка товарів чи продуктів харчування;
  • зберігання документів;
  • переїзди та багато іншого.

Як бачите, коробки з гофрокартону — це універсальні вироби для перевезення різних вантажів. Тому якщо вам потрібна надійна та міцна тара, то не замислюючись купуйте такі короби для ваших потреб.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

17.11.2022 в 19:22 867 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.