Курси англійської мови

AOinformСтатьи 15.11.2022 в 18:486370
Курси англійської мови
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Вирішивши вчити англійську мову, дехто не може визначитись, як саме це робити: записатися на курси чи займатися самостійно.

Хороше знання англійської мови — must have, якщо ви хочете отримати хорошу роботу в Україні, працювати або навчатись за кордоном чи просто подорожувати світом. Однак, вирішивши вчити англійську мову, дехто не може визначитись, як саме це робити: записатися на курси чи займатися самостійно.

Чому вивчати англійську мову самостійно дуже складно?

Англійська — не найскладніша з іноземних мов, тому її цілком реально почати вчити самостійно за допомогою самовчителів або мобільних застосунків. Проблема в тому, що систематизувати знання та поставити правильну вимову може тільки професійний викладач.

Серед інших недоліків самостійного навчання:

  • відсутність чіткої програми занять;
  • відсутність можливості повноцінно практикувати спілкування англійською;
  • не кожен має достатню мотивацію, аби займатись регулярно.

У чому перевага курсів англійської мови?

Курси англійської мови

  1. Кваліфіковані викладачі. Професійний викладач англійської завжди зможе пояснити норми вживання слів, ідіом, граматичних конструкцій. Частина занять проводиться з носіями мови, що дає змогу чути чисту англійську мову, а також перевіряти свої навички та знання на практиці.
  2. Чітка програма навчання. Систематичні заняття — запорука успіху. Якщо ви вагаєтесь, які курси підійдуть саме вам, можна замовити пробне заняття. Це допоможе визначитись із програмою, яка максимально відповідатиме вашим цілям та бажаним термінам навчання.
  3. Спілкування в групі. Групові заняття — це дуже вагомий плюс, навіть якщо уроки проходять без участі носія мови. Вони надають чудову можливість вдосконалювати навички спілкування англійською мовою. Групи зазвичай формуються невеликі — до 10 осіб, тому викладач приділяє максимум уваги кожному студенту.
  4. Додаткова мотивація вивчати мову. На групових заняттях зазвичай панує дух змагання. Командна атмосфера додає мотивації та спонукає вчитися ще краще.
  5. Перевірка домашніх завдань. Навчання на курсах англійської мови завдяки використанню перевірених дієвих методик дасть змогу досить швидко вивчити мову навіть з нуля. І виконання домашніх завдань відіграє у цьому важливу роль. Усі складнощі та помилки, які виникають під час виконання домашніх завдань, розглядаються разом із викладачем та одразу виправляються.

Також курси англійської мови дають можливість вивчати профільну англійську: для ІТ-спеціалістів, медиків, юристів тощо. А ще ви можете підготуватися до складання ЗНО або тестів IELTS/TOEFL.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

15.11.2022 в 18:48 637 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.