Mitsubishi Outlander — потужний позашляховик

AOinformСтатьи 06.12.2022 в 13:194120
Mitsubishi Outlander — потужний позашляховик
Mitsubishi Outlander
Серед широкого модельного ряду компанії Mitsubishi , в аспекті позашляховиків особливо виділяється Outlander.

Українські водії полюбляють потужні машини з високою прохідністю. Такий «апарат» ніколи не підведе, він прекрасно себе почуває на трасі, серед міських вулиць і, звичайно ж, на бездоріжжі. Кермуючи ним, водій буде відчувати себе впевнено на будь-якому дорожньому покритті, в будь-яку погоду. Тому, якщо Ви шукаєте саме такий автомобіль, компанія Міцубісі знає що запропонувати.

Mitsubishi Outlander

Серед широкого модельного ряду компанії, в аспекті позашляховиків особливо виділяється Аутлендер. Його зовнішній вигляд може ввести в оману, проте під витонченим та елегантним фасадом, приховано виняткову потужність та динаміку. У нього прекрасні аеродинамічні якості та висока прохідність. Гармонія екстер’єру поєднується з бездоганним виконанням внутрішньої «начинки», салон не тільки просторий та комфортний, але й по-японськи практичний.

Звичайно ж, продукт Mitsubishi Group повинен бути функціональнім і технологічним, адже це невід’ємна фішка фірми. Безвідмовна система повного приводу забезпечує плавний та стабільний хід на всіх типах доріг і, в тому числі по бездоріжжю. Водій та пасажири можуть насолоджуватися поїздкою в атмосфері затишку, комфорту і повної безпеки. Керування автомобілем теж максимально зручне й безпечне.

Якщо Вас зацікавила дана модель, тоді пройдемося коротко по її особливостях, а за більш детально інформацією звертайтеся на сайт офіційного дистриб’ютора.

Короткий огляд Outlander

позашляховик Mitsubishi Outlander

  • Двигун. Обрати можна 1.5, або 2-х літровий силовий агрегат, потужний, надійний, із низьким рівнем витрат пального, обладнаний системою MIVEC і в парі з CVT-варіатором.
  • Екстер’єр. Витончена зовнішність з динамічними обрисами та стрімкими лініями кузова. Ефектний дизайн передньої проекції, підкреслений виразними фарами і хромованою решіткою, задня проекція більш стримана, виконана у фірмовому стилі.
  • Інтер’єр. Салон лаконічний та функціональний, продуманий до дрібниць, із акцентом на максимальний комфорт. Салон місткий, зручна посадка усіх 5-7 місць. Зручні крісла з опціями детальних налаштувань, електрорегулювання сидіння водія.
  • Мультимедіа. За все відповідає система Connect 2, вона допоможе прокласти маршрут та знайти улюблену музику, підтримуватиме стабільний зв'язок та інтуїтивну навігацію з усіма системами автомобіля. Керувати функціями можна на сенсорному екрані, або за допомогою кнопок на кермі.
  • Технології. Система S-AWC, відповідає за ефективну роботу повного приводу, AYC – регулює гальмівні зусилля. Сенсори і датчики попереджають про наявність перешкод та небезпечних ситуацій на дорозі.

ASC – активна система стабілізації, подбає про курсову стійкість машини. HSA – забезпечить стійкий початок руху при старті вгору. Система BSW і монітор кругового огляду, позбавить сліпих зон.

Сильні сторони Outlander за відгуками власників.

  • Висока надійність вузлів та агрегатів.
  • Прохідність, високий кліренс.
  • Швидкий та динамічний.
  • Потужний та одночасно економний двигун.
  • Ідеальне управління.
  • Невибагливий і дешевий в обслуговуванні.
  • Красивий, місткий і комфортний салон.
  • Красивий зовнішній вигляд.
  • Великий багажний відсік.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

06.12.2022 в 13:19 412 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.