На піку популярності: худі у чоловічому гардеробі

AOinformСтатьи 25.10.2022 в 17:203940
На піку популярності: худі у чоловічому гардеробі
Чоловічі худі / Світлина: aviatsiyahalychyny.com
В статті поговоримо про чоловічі худі детально. Розповімо, коли виник цей предмет гардероба та які у нього переваги.

Ера ковіду змінила наше життя. І ці зміни торкнулися таких неочевидних, на перший погляд, аспектів, як одяг. Оскільки на початку пандемії більшість людей почали працювати вдома, виникла потреба в оновленні гардероба. Одяг мав відповідати новим критеріям: бути одночасно комфортним, зручним, теплим та охайним. Усім цим вимогам відповідають чоловічі худі. Цей предмет гардероба — вдалий вибір для всіх, хто цінує універсальність, та прагне почуватися зручно кожного дня. Тож сьогодні поговоримо про худі більш детально. Розповімо, коли виник цей предмет гардероба та які у нього переваги. 

Коли з'явилися худі?

Худі — це трикотажний м'який светр з капюшоном та великими кишенями. Вперше такий одяг з'явився в США ще у 1930-х роках, та був призначеним для робітників.

Більшої популярності худі набули у 80-х. Тоді, коли компанія Champion випустила лінійку такого одягу для робітників складів Нью-Йорка. Та його почали активно носити представники скейтерської та хіп-хоп культури. Так худі стали важливим елементом вуличного стилю. А вже у 90-х їх почала носити молодь по всьому світу.

У наш час худі залишаються неймовірно популярними. Дуже багато брендів пропонують своїм покупцям такий одяг. Однотонний чи з яскравим поєднанням кольорів, з принтом та без нього — обрати варіант до душі може кожен.

Чоловіче худіПеревагами худі є:

  • Універсальність — такий одяг можна поєднувати з будь-якими елементами вашого гардероба. Сорочками та футболками, класичними штанами чи джинсами.
  • Зручний крій. Худі не прилягають до тіла, вони вільні й не сковують рухів. Такий одяг чудово підходить для занять спортом, пробіжок, активної ходьби, роботи та виконання повсякденних справ. Ви завжди будете почуватися комфортно. 
  • Якісні матеріали — худі шиють з натуральних тканин, або суміші натуральних і синтетичних волокон. Саме тому, вони дуже комфортні до тіла, добре зберігають форму, легко перуться. А ще — не втрачають зовнішній вигляд навіть за умови регулярного носіння. 
  • Різноманіття — худі можуть мати різний дизайн, фасон, стиль. Ви зможете обрати варіант, який підійде саме вам та добре комбінуватиметься з вашим основним гардеробом. І навіть виражатиме ваш погляд на світ.

І наостанок — декілька слів про те, як обрати худі. Найважливіші параметри — це правильний розмір, зручний фасон, вільний крій.

Також надавайте перевагу худі з натуральних матеріалів, які комфортні до шкіри. А дизайн, колір, принт — це вже справа смаку. Бажаємо вдалого вибору!

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

25.10.2022 в 17:20 394 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.