Найкраща позика онлайн

AOinformСтатьи 25.04.2023 в 12:2611640
Найкраща позика онлайн
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Якщо терміново потрібна незначна сума на невеликий термін, найпростіше позичити гроші в МФО. Подати заявку на кредит можна у будь-який день та час.

Ідеального кредиту, якій підійде всім без винятку позичальникам, не існує. У кожної людини — свої обставини та причини, які змушують позичати кошти. Тому варто розібратися, якими бувають позики, і яка з них краще підійде в тому чи іншому випадку.

Кредити цільові та нецільові: у чому різниця

Універсальний варіант — грошова позика онлайн. Вона передбачає оформлення нецільового кредиту із зарахуванням коштів на банківську картку. Такі кредитні програми пропонують банки та мікрофінансові організації (МФО). До переваг нецільової позики належать просте і швидке оформлення (особливо в МФО) та можливість витрачати гроші на свій розсуд на будь-які потреби (купівля будь-яких товарів готівкою і послуг тощо). Мінусом є підвищені відсоткові ставки.

Цільові кредити передбачають видачу позики під конкретну мету, наприклад на купівлю автомобіля (автокредит) чи побутової техніки. Відсоткові ставки за цільовими позиками зазвичай нижчі, ніж за нецільовими, проте оформлення таких кредитів є складнішим і тривалішим.

Від позичальника вимагають великий пакет документів, зокрема довідки з роботи із зазначенням трудового стажу та розміру заробітної плати. Крім того, можуть знадобитися застава та поручителі. За цільовими позиками слід звертатися до банківських організацій.

Як взяти нецільову позику?

позика онлайн

Якщо терміново потрібна незначна сума на невеликий термін, найпростіше позичити гроші в МФО. Подати заявку на кредит можна у будь-який день та час, без звернення до відділення фінансової установи. Наприклад, якщо терміново необхідно замінити сантехніку, купити подарунок або нове взуття, а грошей не вистачає, просто з дому можна зайти на онлайн-сервіс мікрокредитування, заповнити електронну заявку й отримати гроші на банківську картку. Увесь цей процес займає менше години. 

Оформити кредит може будь-який повнолітній громадянин України. Достатньо мати паспорт, код ІПН, мобільний телефон для зв'язку та активну платіжну картку, на яку  кредитор перерахує гроші. 

Серед умов МФО — наявність доходу, але він може бути неофіційним. Подібні позики видаються в середньому на 2–4 тижні, а їхній розмір становить від кількох сотень до кількох тисяч гривень. Відсоткова ставка в різних кредиторів відрізняється — якщо пощастить, можна позичити кошти навіть під 0%.

Дізнатися, в яких МФО та на яких умовах видають позики, найпростіше через фінансові маркетплейси на кшталт LeanLoan, де зібрано актуальну базу кредиторів із детальним описом послуг та відгуками клієнтів.

Підказка. Кредит на картку в МФО — не лише найкраща, а й часто єдина можливість отримати гроші тим, хто раніше мав проблеми із позиками. Якщо попередні кредити в банках були виплачені із запізненнями, позичальнику знижують кредитний рейтинг. Через це банківські установи зазвичай відмовляють такому клієнту в кредитуванні. Вимоги в небанківських організаціях менш жорсткі, тому там реально позичити кошти навіть людям із поганою кредитною історією.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

25.04.2023 в 12:26 1164 Статьи
4.5 // 2
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.