Охолоджуючі жилети та їх технологія охолодження

AOinformСтатьи 26.07.2023 в 17:298160
Охолоджуючі жилети та їх технологія охолодження
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Під час перебування в теплому середовищі, тіло потребує охолодження.

КиївЗІЗ представляє нову колекцію охолоджуючих жилетів, що  допомагають працівникам промисловості, пожежникам, поліцейським і спортсменам працювати протягом тривалого періоду та з більшою комфортністю. А також допомагають людям з неврологічними захворюваннями, почуватися комфортніше в теплі та жаркі дні.

Навіщо охолоджувати тіло?

  • Знизити ризик теплового стресу
  • Зменшити зневоднення
  • Відновлення після теплового стресу може тривати до 24 годин
  • Тіло тримається в прохолоді та комфорті

охолоджуючі жилетиНовітня технологія допомагає користувачеві зменшити підвищення температури тіла під час роботи в жаркому середовищі або під час важкої фізичної роботи.

Основною перевагою охолоджуючого жилета є те, що він підтримує правильну температуру тіла, забезпечуючи ефективне та м’яке охолодження саме тоді, коли це потрібно тіло — і без відчуття холоду у власника.

Жилет має легку систему одягання, при правильно підібраному розмірі, широка липучка з переді для повної фіксації жилета, який має бути одягнутий щільно до тіла.

Сфери використання

  • Промисловість. охолодний жилет використовується в багатьох галузях промисловості, наприклад під одягом, що нагрівається на металургійних заводах, а також в областях, де робота або навколишнє середовище вимагають охолодження тіла.
  • Персонал громадської безпеки. Жилет, що охолоджує, дозволяє почуватися комфортно і довше працювати в теплих умовах. Зручність для пожежників може здатися очевидною, але так само охолодний жилет допомагає поліції та медичним працівникам протягом робочого дня.
  • Спорт. Спортсмени знають про переваги підтримки температури тіла на потрібному рівні, щоб мати можливість виступати якнайкраще. Наприклад, жилет, що охолоджує, використовується в автоспорті для охолодження як до, так і після перегонів.
  • Розсіяний склероз. Люди з неврологічними захворюваннями, такими як MS, часто чутливі до тепла. Наш охолодний жилет може покращити здатність виконувати повсякденні дії для людей із синдромом Драве, РС та подібними захворюваннями.

Асортимент охолоджуючих жилетів, аксесуарів та інших охолоджуючих елементів можна подивитися тут.

Для отримання результату потрібно:

  • Жилет що охолоджує, слід носити щільно до тіла, бажано над футболкою.
  • Вибрати правильний розмір.
  • Відрегулювати застібку (липучки) щоб застебнути жилет правильно.
  • Одягнути поверх жилета одяг, щоб уникнути попадання на жилет прямих сонячних променів.
  • Використовувати сумку-холодильник під час транспортування, щоб збільшити термін служби.

Технологія охолодження

TEMPTECHТехнологія, яка поглинає тепло від тіла, а не охолоджує його холодом, дозволяє довше залишатися в зоні комфорту.

Технологія що допомагає в охолодженні унікальна і заснована на спеціальних енергетичних елементах TEMPTECH, які забезпечують ефективне і м’яке охолодження організму.

Елемент заряджається без зовнішньої енергії.

Тривалість використання:

  • 90 хвилин при 60°C / 140 °F.
  • 4 години при 45°C / 113 °F.

Охолоджуючий елемент TEMPTECH С28 має температуру переходу 28°С / 82°F. Коли елемент починає плавитися (розставати) (температура вище 28°С / 82°F), він поглинає тепло від тіла носія. Поглинання тепла триває до тих пір, поки елемент не стане м’яким і желеподібним.

Temptech C28 — фазово змінний матеріал на основі гідрату солі з температурою переходу 28°C / 82°F.  Temptech C28 поставляється в елементах з алюмінієвої фольги.

TEMPTECH

Його основним компонентом є сульфат натрію, вода і добавки.

Охолоджуючі елементи прослужать понад 1000 циклів за умови належного обслуговування.

Перезаряджайте та зберігайте жилет при температурі нижче 24°C / 75°F. Якщо елементи Temptech м'які, жилет повинен зберігатися горизонтально.

Коли елементи перестануть розм’якшуватися під час використання, потрібно їх замінити.

Деформовані енергетичні елементи

Якщо охолоджуючі елементи деформуються, але залишаються неушкодженими, їх потрібно помістити у гарячу шафу або воду з температурою 35°C / 95°F, щоб змінити їх форму. Коли вони розм’якнуть, покласти їх на рівню поверхню. Розрівняти їх руками, щоб вони стали рівномірними. Дати їм застигнути.

Інструкція з прання

Під час прання жилета, охолоджуючі елементи слід виймати з кишень. Жилет прати при 40°C і сушити в сушильній шафі або в добре провітрюваному приміщенні. Не сушити в сушарці.

охолоджуючі жилети

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

26.07.2023 в 17:29 816 Статьи
4.8 // 6
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.