Оплата годинником Swatch: як налаштувати функцію в Україні

AOinformIT 09.01.2023 в 15:024860
Оплата годинником Swatch: як налаштувати функцію в Україні
© Swatch
У статті в деталях розповідаємо про те, як налаштувати годинник Swatch для безконтактної оплати NFC.

Швейцарська компанія Swatch користується популярністю серед клієнтів по всьому світу завдяки високій якості продукції та широкому асортименту традиційних кварцових моделей годинників. Попри той факт, що виробник віддає перевагу класичним годинниковим механізмом, назвати годинник Swatch малофункціональним буде несправедливо.

Бренд відповідає всім інноваційним вимогам та в колаборації з фінансовою системою MasterCard пропонує своїм клієнтам в Україні можливість безконтактної оплати покупок за допомогою кварцового годинника. Для цього розроблена функція Swatch pay, яка працює завдяки NFC профілю, а також підходить для оплати у випадку, якщо ваш смартфон не має цієї функції. Сьогодні в деталях поговоримо про те, як налаштувати годинник Swatch для безконтактної оплати.

Як налаштувати оплату годинником Swatch

Ілюстрація / Фото: mastercard.ua

Купуючи брендовий Swatch, клієнт завжди може звернутися до консультанта офіційного магазину, який своєю чергою допоможе налаштувати оплату годинником, якщо ваш телефон не підтримує NFC.

У разі коли гаджет має відповідний профіль, налаштувати оплату годинником Swatch можна за інструкцією:

  1. Встановити на свій смартфон програму Swatch pay. Вона абсолютно безплатна та доступна користувачам iOS та android.
  2. Увійдіть у програму та зареєструйтесь.
  3. Наведіть камеру смартфона на пластикову картку MasterCard або введіть дані картки.
  4. Далі в додатку необхідно вибрати вашу модель годинника і підтвердити прив'язку карти, дотримуючись простої інструкції.
  5. Для того, щоб активувати оплату годинником користувачам android, достатньо включити на власному гаджеті профіль NFC і піднести до нього годинник. Далі необхідно зробити просте підтвердження прив'язки за допомогою SMS.

Де в Україні можна оплачувати покупки годинником Swatch

Після того, як ви прив'язали MasterCard до Swatch, можна здійснювати оплати покупок на касах супермаркетів, магазинів, АЗС, а також будь-яких інших торгових точок, де є термінали безконтактної оплати.

Звернемо вашу увагу, що зараз практично будь-яка організація, що має можливість безготівкової оплати, обладнана безконтактним терміналом. Жодні додаткові комісії за оплати годинником не стягуються, всі розрахунки ведуться згідно з умовами обслуговування MasterCard банком емітентом.

Для того, щоб переглянути повний список моделей Swatch, що підтримують функцію безконтактної оплати, відвідайте офіційний сайт виробника в Україні.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

09.01.2023 в 15:02 486 IT
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.