Основні правила вибору автомобіля

AOinformАвто 04.12.2020 в 15:115830
Основні правила вибору автомобіля
Іллюстрація / Фото: з відкритих джерел
При виборі авто все залежить від особистих переваг автовласника, але експерти рекомендують брати машини, які користуються популярністю.
Якщо ви вирішили придбати нову машину, то не поспішайте вирушати на ринок або вивчати інтернет. Насамперед потрібно зрозуміти, який саме автомобіль вас влаштує. Важливо не помилитися при виборі, адже ви підбираєте собі помічника на кілька років, тому він повинен відповідати всім необхідним вимогам.

Насамперед потрібно визначитися з типом кузова і його розмірами, а також з видом двигуна і коробки передач. Далі треба вибрати необхідні опції і тільки після цього вирушати в салон. Купити машину у Броварах ви можете в Корпорації «УкрАВТО»: вона є офіційним дилером і пропонує своїм клієнтам якісні нові автомобілі за доступними цінами.

Визначаємося з моделлю

Продумайте, як саме ви будете використовувати машину і скількох людей возити. Для великого міста рекомендуються компактні моделі: їх можна без проблем припаркувати в густонаселених районах або на стоянках біля супермаркетів. Ідеальним вибором в цьому випадку стане смарт або хетчбек. Для сім'ї або роботи підійде класичний седан: він більш місткий і комфортний. Для виїздів на природу, рибалку або полювання краще вибрати кросовер. Для далеких поїздок у великій компанії добре зарекомендував себе універсал.
як обрати авто
Далі потрібно вибрати тип двигуна. Він може бути бензиновим або дизельним. Бензин більш універсальний, а дизель довше служить без капремонту. В цілому для міського авто краще підходить бензин, особливо з урахуванням якості палива в Україні. Коробка передач може бути ручною або автоматичною.

Ручна коштує дешевше і простіше в обслуговуванні, але менш комфортна в експлуатації. Автомат — ідеальний вибір для міських пробок і тих, хто не хоче постійно смикати за ручку.

Обов'язково подумайте, які опції вам необхідні, і не переплачуйте за непотрібні. Наприклад, для міста буде зручна функція автоматичного паркування та парктронік. Для поїздок на далекі дистанції — круїз-контроль. Якщо ви часто проводите час в машині, то беріть авто з кондиціонером. Для міста також не будуть зайвими додаткові подушки безпеки.

Вибираємо марку

Все залежить від особистих переваг автовласника, але експерти рекомендують брати машини, які користуються популярністю. На них ви без проблем знайдете запчастини, та й полагодити їх можна в будь-якій майстерні.
як обрати автомобіль
У салонах «УкрАВТО» представлені машини таких виробників:
  1. Китайської корпорації Chery. Ці транспортні засоби відрізняються доступною вартістю, високою надійністю і хорошим оснащенням. Вони ідеально підходять як для міського циклу, так і для далеких поїздок, відпочинку і туризму. Модельний ряд Chery в салонах «Бровари-Авто» представлений моделями Tiggo 2, 3, 4, 7 і 8. Ці машини припадуть до душі як досвідченим автолюбителям, так і новачкам.
  2. Lada. Даний бренд сьогодні виробляє корпорація Renault. До переваг цих машин відноситься доступна вартість, хороші ходові якості, висока надійність і якість збірки. У модельному ряді Lada представлені моделі «Веста», «Гранта» і «Ларгус». Ці машини добре зарекомендували себе на українських дорогах, вони без особливих проблем проходять по 200–300 тисяч кілометрів до капремонту.
Також в салонах «УкрАВТО» можна придбати і комерційний транспорт від компанії ZAZ: робочий пікап Cargo, автобуси А07, А08, А10 і ін. Окремо тут представлена ​​і спецтехніка LS, яка стане в нагоді фермерам і людям, що живуть в сільській місцевості.

Якщо ви хочете придбати автомобіль, то приїжджайте в салони «Бровари-Авто». Тут ви зможете оцінити ті чи інші моделі, провести тест-драйв, поспілкуватися з досвідченими менеджерами і оформити покупку найбільш зручним для вас способом.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

04.12.2020 в 15:11 583 Авто
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.