Друк на футболках: технології створення

AOinformСтатьи 04.03.2023 в 17:3217950
Друк на футболках: технології створення
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Принти здатні надати оригінальності навіть найпростішій речі.

Футболки — універсальний одяг, який є в будь-якому гардеробі. Тому їх купують часто та в великому обсязі. На продаж вони поставляються в багатьох кольорах та з багатьма принтами, тому обирати можна з великого різноманіття. А якщо потрібного виробу немає у магазинах, можна замовити річ з унікальним принтом для себе, на подарунок або для бізнесу у перевіреної компанії. На цю мить у цьому напрямі працює багато фірм, але більшість відповідальних клієнтів намагаються співпрацювати з поліграфією «ОтпечатОК», адже саме на https://otpechatok.com.ua/ua/ можна замовити вироби найвищої якості.

Які технології використовують для створення унікальних речей?

Щоб зробити футболку цікавішою та оригінальною, нерідко застосовують спеціальні технології друку. Зараз існує безліч технологій за допомогою яких можна нанести на футболку зображення чи напис. Але є кілька найбільш популярних.

Цифровий друк

Ця технологія дозволяє перенести зображення на певну тканину. Найчастіше цифровий друк використовується, якщо потрібно підготувати відносно невеликий тираж футболок. Серед переваг, які має цей вид друку, можна відзначити кілька:

  • При необхідності можна застосовувати градієнтні заливки, а також реалізовувати зображення, що відрізняються гарною деталізацією.
  • Застосовувати такий друк можна практично завжди. Обмеження щодо тканини відсутні.
  • На властивості та на показники нанесеного за допомогою цифрового друку малюнка не впливає ультрафіолет або часте прання.
  • Цифровий друк дозволяє отримати якісне зображення.

Друк на футболках: технології створення

Сублімаційний друк

Якщо одночасно потрібно оформити велику кількість футболок, то професіонали надають перевагу саме цій технології. Основна причина популярності — це можливість нанесення малюнка, що відрізняється чіткістю, привабливістю, а також зручністю.

Також можна виділити й інші переваги:

  • Можна створити принти, для оформлення яких використовуються блискітки.
  • Використовують спеціальні витравні фарби. Ними користуються у разі, якщо потрібно нанести відповідне зображення на матеріал, який забарвлений у темний колір.
  • На футболці можна створити нестандартні та об'ємні візерунки.
  • При використанні цієї технології друку можна виключити ймовірність утворення обмежень, що стосуються відтінків та кольорів. Нанесений принт може нормально переносити часті прання. Все тому, що фарби досить глибоко проникають у середину матеріалу. Надалі такі футболки можна прасувати, а також виконувати термообробку.

Щоб скористатися всіма перевагами сучасного друку на футболках, слід звертатися до професіоналів з компанії «ОтпечатОК».

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

04.03.2023 в 17:32 1795 Статьи
4.5 // 2
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.