Переваги навчання в онлайн-школі EnglishDom

AOinformСтатьи 22.12.2022 в 09:435051
Переваги навчання в онлайн-школі EnglishDom
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
EnglishDom - це одна з популярних онлайн-шкіл, де можна швидко освоїти іноземну мову у зручному для себе режимі.

Англійська — найпопулярніша мова в свыты, знання якої потрібні практично скрізь. Існує безліч способів вивчити іноземну мову. Наприклад, можна засісти самостійно за підручники або найняти домашнього репетитора. Але багато хто обирає онлайн-школу EnglishDom. Чим саме курси англійської мовиhttps://www.englishdom.com завоювали свою популярність?

У чому особливість онлайн-школи EnglishDom?

EnglishDom - це одна з популярних онлайн-шкіл, де можна швидко освоїти іноземну мову у зручному для себе режимі. Завдяки впровадженню інноваційних ідей, командній роботі, професіоналізму, прагненню до високих стандартів, більшим вимогам до якості та постійному розвитку цей навчальний майданчик завоював широку популярність та затребуваність.

Онлайн-школа і до сьогодні продовжує активно розвиватися. Вона доступна практично кожному завдяки соціальним мережам, на яких функціонують її сторінки. А саме: Facebook, ВКонтакте, Telegram, Вайбер, TikTok, Інстаграм, YouTube.

Плюси навчання

Навчання в онлайн-школі EnglishDom має багато позитивних сторін. Але перш ніж визначитися, чи варто вчитися в ній, рекомендується докладно ознайомитися з особливостями навчання:

  1. Вже на першому занятті студент починає тренувати навички спілкування англійською.
  2. Викладач використовує цифровий підручник, який покращує якість занять.
  3. Можливість відпрацювати практично пройдений матеріал.
  4. Індивідуальний підхід до кожного студента. Викладач підбирає матеріал з огляду на швидкість засвоєння мови.
  5. Обов'язкове домашнє завдання, яке потрібно виконати вже наступного дня.

Переваги навчання в онлайн-школі EnglishDom

Акції та інші вигідні пропозиції

Для нових клієнтів у EnglishDom є безкоштовний урок, де можна спробувати свої сили та ознайомитись із методами навчання. Це дозволяє зрозуміти, як проходить навчальний процес, та вирішити, чи варто продовжувати навчатися у цій школі, чи ні.

І найприємніший момент – це презент другові. Тобто можливість отримати купон на 20 індивідуальних занять. Придбати сертифікати можна на найпопулярніші теми. Також можна придбати від 5 до 50 занять. Термін дії – 3 місяці. Є й інші вигідні пропозиції та акції з промокоду.

Незважаючи на всі свої плюси, онлайн-школа EnglishDom має і мінуси, а точніше, один недолік — це навчання за шаблоном. Інакше кажучи, бракує креативу у цьому методі навчання. Але саме такий метод показує найкращі результати. Головне, щоб було бажання вчитися, і тоді власні ідеї додадуться.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

22.12.2022 в 09:43 505 Статьи
0.0
Комментариев: 1
avatar
#1
Іглішдом - це крута школа та клієнтоорієнтована. Вчити англійську я міг навіть тоді, коли брав паузу, тобто не оплачував заняття з викладачем, але продовжував займатись на групових уроках та на платформі. Це викликає особливу повагу, бо в школі розуміють поточну ситуацію українців і завжди цінують та чекають на мене)
Войдите, чтобы оставить комментарий.