Перевіряємо стан шкіри на апараті Visiа

AOinformLifeStyle 22.04.2022 в 14:128810
Перевіряємо стан шкіри на апараті Visiа
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Діагностика на апараті Visiа може застосовуватися у будь-якому віці, не має жодних суттєвих протипоказів та обмежень.

Розширені пори, перші зморшки, висипання — майже кожна людина зіштовхується з певними проблемами шкіри. Та це не привід засмучуватися: сучасна косметологія легко бореться з переліченими недосконалостями. Правильний догляд, процедури, корекція харчування та режиму — усе це допоможе вам мати чудовий вигляд. Застосовуючи професійний апарат Visiа, косметолог може ретельно проаналізувати стан вашої шкіри за 8-ма різними критеріями.

Зокрема, такими, як:

  1. вікові зміни, зморшки;
  2. зволоженість;
  3. пористість;
  4. текстура;
  5. плями, які з'явилися внаслідок УФ-пошкодження;
  6. забрудненість пор;
  7. червоні зони — запалення, мікропошкодження, розацеа;
  8. коричневі плями — пігментація, рубці, веснянки. 

Діагностика відбувається легко, без жодного дискомфорту для вас. Адже Visiа використовує технологію мультиспектральних зображень. Апарат робить фото шкіри в різних ракурсах, й дозволяє оцінити зовнішні зміни дерми та її більш глибоких, невидимих неозброєним поглядом шарів.

Перевірка шкіри з Visiа: етапи

На консультації косметолог проводить з вами бесіду, під час якої дізнається про стан вашої шкіри, основні проблеми з нею, засоби догляду, які ви використовуєте. Необхідні дані вводяться в комп'ютер для більш точної діагностики. 

Після цього, апарат Visiа робить фотознімки вашого обличчя в різних ракурсах, та виводить отримані зображення на монітор. Косметолог отримує чітку інформацію про стан вашої шкіри на поточний момент. А також візуалізацію, як обличчя виглядатиме через декілька років.

Перевіряємо стан шкіри на апараті Visiа

Базуючись на отриманих під час діагностики даних, фахівець може підібрати для вас правильну схему догляду та косметологічних процедур. Це допоможе суттєво покращити стан шкіри на поточний момент часу, попередити вікові зміни. 

Завдяки тому, що апарат Visiа дозволяє створювати каталоги зображень, косметолог може проводити діагностику періодично, й відстежувати ваш прогрес. А також коригувати схеми догляду та процедур, якщо є така необхідність. Таким чином, ваша шкіра завжди буде в чудовому стані, а серйозні проблеми з нею вас точно не турбуватимуть.

Діагностика на апараті Visiа може застосовуватися у будь-якому віці, не має жодних суттєвих протипоказів та обмежень. Вона відбувається безболісно та без дискомфорту, а також займає мінімум часу. На цей час, такий спосіб діагностики є найбільш сучасним та достовірним. Він застосовується косметологами по всьому світу, й дозволяє забезпечувати ідеальний догляд за шкірою.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

22.04.2022 в 14:12 881 LifeStyle
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.