Перевірка ідентифікаційного коду фізичної особи

AOinformСтатьи 08.02.2024 в 10:279250
Перевірка ідентифікаційного коду фізичної особи
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Пошук за ІПН може стати надзвичайно корисним, якщо необхідно перевірити конкретну особу або її підприємницьку активність.

Розкриття повної інформації про особу викликає підвищений інтерес. Але що робити, коли є тільки ідентифікаційний код? Унікальна інформація про конкретну особу інколи прихована в цифровому коді так само як і у випадку з ФОП. Для того, щоб набрати повний обсяг даних про конкретну особу, доводиться шукати та аналізувати інформацію з декількох відкритих джерел, що може зайняти чимало часу.

Проте система YouControl здатна об'єднати всю інформацію на одному ресурсі, заощадивши час, який зазвичай витрачається на пошук та аналіз різних джерел. Тепер ефективна перевірка ідентифікаційного коду доступна кожному і не займе багато часу!

У чому переваги пошуку людини за ІПН?

Паспорт та індивідуальний податковий номер (ІПН) — це основні ключі доступу до інформації про кожного громадянина України. Ці документи майже не можливо підробити, саме вони гарантують надійність інформації.

Пошук за ІПН може стати надзвичайно корисним, якщо необхідно перевірити конкретну особу або її підприємницьку активність. Цей підхід дозволяє перевірити поточний статус фізичних осіб-підприємців, перевірити у різних реєстрах, включно з санкційними списками, а також отримати інформацію стосовно наявності боргів чи участі в судових процесах.

Для проведення такої перевірки за ІПН й отримання повної інформації можна використовувати такий потужний інструмент як YouControl People. Система здатна забезпечити шукача докладною інформацією, яка включатиме не лише сам ІПН, прізвище, ім'я, по батькові цієї особи.

Пошук за ІПН за допомогою YouControl People

YouControl

Завдяки YouControl People можна отримати цінну інформацію швидко та легко. Ось деякі можливості цього інструменту:

  1. Перевірка займаних посад в організаціях. Тобто можна дізнатися чи людина бенефіціар, засновник, учасник, директор, бухгалтер, підписант. Це є ключовим моментом для подальшого аналізу.
  2. Доступ до інформації про судові справи, пов'язані з компаніями, які перебували під керівництвом конкретної особи, зокрема поточний стан судових розглядів.
  3. Реєстраційні дані особи. Вони можуть бути корисними для розуміння статусу та історії.
  4. Інформація про ділову репутацію, яка може вплинути на майбутнє рішення.
  5. Перебування особи в розшуку і санкційних списках, що є ключовим для забезпечення безпеки.
  6. Дані про власність, зокрема рухоме та нерухоме майно, які можуть розкрити фінансовий стан особи.
  7. Виявлення можливих боргів особи, що має важливе значення для фінансового аналізу.
  8. Встановлення зв'язків особи. Це звʼязок з РЕР, депутатами, приналежність до партій, держслужба. Може бути корисним для детального аналізу діяльності.

Важливо підкреслити, що отримання такої інформації займає мало часу, не більше однієї хвилини. YouControl People надає можливість ефективно та швидко перевіряти осіб та отримувати всю необхідну інформацію для обґрунтованих рішень.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

08.02.2024 в 10:27 925 Статьи
5.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.