Приватні будинки для людей похилого віку: особливості та переваги

AOinformСтатьи 10.06.2022 в 09:1914020
Приватні будинки для людей похилого віку: особливості та переваги
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У приватному будинку для людей похилого віку «Хеппі Хоум» у Києві створені всі умови для комфортного проживання літніх або хворих людей.

Сьогодні переїзд в пансіонат для людей похилого віку вже не лякає ні родичів, ні самого пенсіонера. Поява сучасних приватних пансіонатів розвіяла міф про жахливі умови та грубий персонал, і все більше сімей вважають за краще довіряти догляд за літньою чи хворою людиною фахівцям.

Переваги проживання у приватному будинку для людей похилого віку

Переїзд в пансіонат для літніх вирішує масу побутових проблем. Пенсіонер отримує необхідні йому догляд та допомогу, родичі – можливість працювати далеко від дому, покращити стан здоров'я літньої людини. Поселення в приватний пансіонат нормалізує життя всіх членів сім'ї, дозволяє літньому родичу прожити справді безтурботну старість.

Так, у приватному будинку для людей похилого віку Хеппі Хоум у Києві створені всі умови для комфортного проживання літніх або хворих людей. До пансіонату приїжджають не тільки пенсіонери, тут проводять і реабілітацію людей, які перенесли інфаркт або інсульт, доглядають хворих на деменцію, хворобу Альцгеймера, Паркінсона. Мешканці та члени їхніх сімей цінують пансіонат за:

  1. Затишну та сучасну обстановку.
  2. Відсутність обмежень у пересуванні. В рамках пансіонату вони вільно пересуваються, зустрічаються з родичами та у будь-який час можуть зв'язатися з ними через інтернет.
  3. Повноцінний соціальний пакет. Кожному постояльцеві забезпечено збалансоване 5-ти разове харчування, побутову допомогу та цікаве дозвілля.
  4. Професійний медичний догляд. У пансіонаті ретельно стежать за здоров'ям мешканців.

У Хеппі Хоум цілодобово знаходяться чергова медсестра та доглядальниці. У будь-який момент мешканці можуть розраховувати на допомогу, оскільки кожному мешканцю надано кнопку виклику персоналу.

Приватний пансіонат для людей похилого віку

Фото: пансіонат Хеппі Хоум в Києві

Терміни проживання варіюються в залежності від потреб постояльців: у пансіонаті Хеппі Хоум можна оселитися на деякий час або на постійній основі. Вартість послуг розраховується індивідуально, але, у всіх випадках, життя або реабілітація в пансіонаті обійдеться вам дешевше за послуги професійної доглядальниці.

Основні послуги пансіонату Хеппі Хоум

  • Догляд за людьми з деменцією.
  • Догляд за людьми з хворобою Альцгеймера.
  • Догляд за людьми з хворобою Паркінсона.
  • Догляд за лежачими пацієнтами.
  • Стаціонарна реабілітація.
  • Реабілітація після ендопротезування.
  • Реабілітація після інсульту.
  • Реабілітація після інфаркту.
  • Реабілітація після перелому шийки стегна.

Сайт пансіонату: https://happyhome.kiev.ua/

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

10.06.2022 в 09:19 1402 Статьи
5.0 // 1
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.