Самоклеючі 3д панелі в інтер'єрі: актуальні рішення від дизайнерів

AOinformСтатьи 12.01.2023 в 18:126110
Самоклеючі 3д панелі в інтер'єрі: актуальні рішення від дизайнерів
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Головними перевагами таких панелей є універсальність та практичність. 3D панелі чудово передають гру світла та тіні за рахунок рельєфної поверхні.

Самоклеючі 3D панелі є сучасним оздоблювальним матеріалом, який увібрав у себе найкращі властивості шпалер, фарби, плитки. Матеріал можна зустріти в інтер'єрах багатьох квартир. Це і не дивного, тому що установка панелей максимально проста, вони практичні та виглядають дуже презентабельно. Вони потрібні й для обробки офісів, також громадських місць.

Фахівці відзначають, що до покупки слід переходити лише після всіх необхідних приготувань: чіткого позначення дизайну, проєкт тощо. Тільки так можна досягти кращого результату.

3D панелі: основні особливості

самоклеючі 3д панелі в інтер'єрі

Головними перевагами матеріалами є універсальність, простота та практичність. Тривимірні панелі чудово передають гру світла та тіні за рахунок рельєфної поверхні, а також достовірної імітації інших матеріалів: цегла, дерево, мармур.

Високоякісні елементи є найбільш екологічними, не видають запахів і настільки прості в монтажі, що його легко виконати самостійно.

Конструкція панелей позбавлена складності:

  • лицьова декоративна частина з фактурою, рельєфом, візерунками;
  • клейова основа, захищена спеціальною плівкою. Знімати останню потрібно тільки перед установкою, але не завчасно.

Універсальність самоклеї самоклеючі 3d панелі дає можливість встановлювати її й на інші поверхні, наприклад, бетон, скло, дерево, кахель. Важливо тільки, щоб стара обробка трималася міцно і не мала вад.

Використання 3д панелей: рішення від дизайнерів

Поверхні можуть бути заповнені такими елементами й повністю, і частково. Рішення обґрунтоване проектом інтер'єру та бажаннями господарів.

самоклеючі 3д панелі в інтер'єрі

Спальня чи вітальня

3д панелі ідеально виглядають саме в освітлених місцях: біля світильників, телевізора. Рельєфна фактура ідеальна для передачі світла та тіні.

За допомогою самоклеючих елементів досить ефективно розділяти приміщення на тематичні зони. Подібне рішення є актуальним для кімнат невеликого розміру.

Коридор

Для класичних інтер'єрів рекомендується підбирати панелі з достовірною імітацією інших матеріалів, наприклад пуфиків. Дане рішення зараз особливо популярне. Що ж до кольорового оформлення, то світлі тони найкращі для класики, темні — для інших.

Нестандартні панелі, наприклад, колони, також легко обробляються самоклейкою, оскільки вона легко підганяється за розмірами та відрізняється еластичністю.

Дизайнери часто практикують змішання стилів в одному приміщенні. Якщо у вас немає потрібних знань, краще надати це професіоналам, щоб усі особливості та нюанси були враховані.

Офіс, робочий простір

Найчастіше самоклеючі 3d панелі Харків використовуються для обробки ресепшену. Власники обирають імітацію дорогих матеріалів, щоб одразу підкреслити статус та презентабельність.

Такі панелі виконані настільки достовірно, що навіть професіонал не помітить відмінностей першого погляду.

Туалети та ванни

Згадані панелі не бояться вологи, тому переважні для установки в приміщеннях з високим рівнем вологості. Цегла чи мармур — поширений дизайн.

Фахівці рекомендують не ігнорувати правило обробки засобом проти плісняви та грибка для досягнення кращого результату.

Самоклеючі 3д панелі: де краще купити в Україні?

Високоякісні тривимірні панелі запропонує компанія Loft Expert. Продукція постачається не лише в Україну, а й до Європи, країн СНД.

Кваліфіковані консультанти нададуть необхідну консультацію щодо нюансів вибору та встановлення. Широкий асортимент, докладні параметри, детальні описи — все це і навіть більше на сайті!

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

12.01.2023 в 18:12 611 Статьи
4.0 // 1
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.