Що подарувати на день закоханих, якщо ви нещодавно почали зустрічатися?

AOinformСтатьи 30.01.2023 в 19:574270
Що подарувати на день закоханих, якщо ви нещодавно почали зустрічатися?
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Навіть якщо ви разом не так давно, ви все одно можете приємно здивувати свою другу половинку і весело провести разом час.

Вже незабаром на нас чекає 14 лютого, отже вже час обирати подарунки на день закоханих для вашої другої половини. І якщо ви почали зустрічатися не так давно і ще не повністю вивчили смаки коханої людини, то радимо вам дарувати не щось матеріальне, а обирати сертифікати на враження від bodo. Там ви знайдете велику кількість цікавих і водночас універсальних ідей для проведення часу, ну а про деякі з цих варіантів ми розповімо вам далі.

Spa по-турецьки

Чудовий варіант для презенту, бо в це спа ви зможете відправитись разом і відпочити там у кращих традиціях сходу. В першу чергу, на вас буде чекати справжній турецький хамам, але й крім нього ви зможете отримати цілий комплекс корисних процедур. Можете не сумніватись, таке проведення часу точно сподобається вашій другій половинці!

Майстер-клас бачати

Це дуже цікавий варіант для знаку уваги, бо ви разом відправитесь на персональний урок, де вас навчать основам цього незвичайного танцю, який родом з Домініканської республіки.

Ви зможете вивчити основні кроки та рухи, ну а якщо вам сподобається разом танцювати, то можливо ви й надалі захочете ходити на такі заняття.

Вечеря в ресторані з панорамним видом

Вечеря в ресторані з панорамним видом

Вечеря в ресторані — це один з класичних подарунків на 14 лютого. Але якщо ви хочете щось більш незвичайне, то радимо вам обирати похід в ресторан з панорамним видом! Там ви не тільки спробуєте смачні страви і проведете час разом, але й зможете насолодитися чудовим краєвидом на місто з висоти 15 поверху.

Кіновечір для двох

Ви матимете можливість краще дізнатися про смаки своєї другої половинки, адже ви відправитесь в антикінотеатр і на великому екрані зможете подивитися улюблений фільм вашої коханої людини. Попкорн і напої ви теж можете взяти з собою, так що це буде повноцінне побачення в кіно, але лише для вас двох!

Романтичний вечір на даху

Ще один популярний варіант для романтичного побачення, який можна обрати у якості подарунка на день Святого Валентина. Причому сертифікат вбачає в собі повністю готову романтичну зустріч, з свічками, смачними стравами та, звичайно ж, чудовим видом. Навіть не сумнівайтеся, такий знак уваги точно сподобається вашій другій половинці.

Шоколадний майстер-клас

Шоколадний майстер-клас

Якщо ви та ваша друга половинка любите солодощі, то чому б не відправитись разом на такий майстер-клас? Вас навчать, як зробити шоколадні цукерки і це точно має зблизити вас ще більше, а отже таке проведення часу точно сподобається вашій парі.

Навіть якщо ви разом не так давно, ви все одно можете приємно здивувати свою другу половинку і весело провести разом час!

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

30.01.2023 в 19:57 427 Статьи
4.5 // 4
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.