Що потрібно знати про трейдинг криптовалют

AOinformСтатьи 22.02.2024 в 17:365590
Що потрібно знати про трейдинг криптовалют
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Перш за все, вам потрібна потужна теоретична база.

Якщо ви бажаєте долучитися до створення кращого майбутнього й отримувати прибутки з цифрових активів, ви повинні знати що трейдинг це чудова можливість. Однак отримувати й продавати криптовалюту не так просто, легко та швидко. Слід запастися уважністю, відповідальністю та великим бажанням навчатися.

Перші кроки до опанування ринка криптовалют

По-перше, потрібно налаштуватися на те, що вам потрібно бути інвестувати власний капітал. По-друге, вам не потрібно спішити й важливо визначити для себе найкращу стратегію. Торгівля може бути довгостроковою, короткостроковою та щоденною. Також вкрай важливо:

  • Встановити для себе зрозумілу мету, якої буде реально досягнути.
  • Усвідомити всі ризики й бути готовим до них.
  • Зрозуміти скільки ви готові витратити вільного часу (це стосується і навчання, і торгівлі також).

Далі можна переходити до визначення обсягу початкового капіталу який ви зможете в найближчому майбутньому інвестувати. Але якщо ви хочете таким чином вирішити фінансові проблеми, то трейдинг не стане «рятівною шлюпкою». 

Як визначити обсяг грошей, які підуть на отримання прибутку

Це повинна бути сума яку вам не шкода втратити. Не обов'язково так і станеться, але ви повинні бути готовими до всього. Також можна розділити цю суму на дві частини. Наприклад, десь 10% можна залишити для навчання й експериментів. Це дозволить знайти для себе правильну торгову стратегію. Іншу частину вже можна використовувати як ви почнете торгувати.

Не варто розчаровуватись якщо ви втратите ці 10% на навчання. Це вкрай необхідно для навчання відкриття ордерів, розуміння ефективності власних кроків. Такі тренування дозволять вам покращити технічні скіли й розвивати емоційний інтелект у рамках торгівлі.

Що потрібно знати про трейдинг криптовалют

Які потрібні базові навички для початку

Перш за все, вам потрібна потужна теоретична база. Ці знання повинні доторкатися до механіки ринку, стратегії торгівлі й навичок керування ризиками. Також важливо мати досвід у фундаментальній і технічній складовій активів. Якщо власними силами дуже важко здобути такі знання, завжди можна перейти за посиланням https://bikotrading.pro/ та отримати допомогу у навчанні.

Такі академії дуже корисні новачку, адже вони збирають всю необхідну інформацію. Ви вже будете отримувати тільки корисні знання й пробувати свої сили в трейдингу. Крім того, існують різні програми для людей з різним рівнем знань. Це дозволить отримувати позитивні результати й впевненість у тому, що у вас все вийде.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

22.02.2024 в 17:36 559 Статьи
5.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.