Сонцезахисний крем TIZO: чому його варто використовувати

AOinformСтатьи 15.06.2024 в 22:538570
Сонцезахисний крем TIZO: чому його варто використовувати
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Під час дослідження було встановлено, що вчасно використовуючи сонцезахисний крем, можна покращити стан шкіри.

Сьогодні вже багато людей знають про те, що ультрафіолетове випромінювання негативно впливає на стан шкіри. Вона може стати менш еластичною, швидше старішає та згодом може з’явитися пігментація. Тому, щоб цього не допустити, варто використовувати надійний сонцезахист. Наприклад, можна обрати сонцезахисний крем TIZO й купити його тут https://shine-bright.com.ua/ua/tizo, який має чудовий склад.

Що є в складі крему

Виробник попіклувався про те, щоб кожний складник в продукції був ефективним. Тому в цьому продукті є:

  • оксид цинку. Він має вибілюючу та антисептичну дію. Завдяки цьому компоненту санскрін підходить для чутливої шкіри та жирної, він не закупорює пори та матує шкірний покрив. Також цей компонент здатен відбивати та розсіювати UVA-промені;
  • вітаміни С та Е. Саме вони вважаються найпотужнішими антиоксидантами, які здатні значно покращити стан шкіри та захистити її від зовнішніх факторів. Попереджують старіння, та роблять шкіру більш еластичною, здоровою на вигляд;
  • діоксид титану. Саме він дозволяє захистити шкіру від шкідливого впливу випромінювання різних типів.

У своєму складі він не має хімічних сонцезахисних фільтрів, олій, консервантів, парабенів і фталатів. Якщо користуватися сонцезахисним кремом TIZO щоденно, можна знизити ймовірність утворення зморшок, заломів, інших ознак старіння.

Як правильно користуватися сонцезахисним кремом

Під час дослідження було встановлено, що вчасно використовуючи сонцезахисний крем, можна покращити стан шкіри. При цьому важливо дотримуватися основних правил нанесення та використання. Засобу не можна жаліти – потрібно наносити його багато на усі важливі ділянки. А це не тільки обличчя, а й вуха, шия, зона декольте.

Поновлювати крем варто кожні 2 години. Але якщо є надмірна пітливість або ви сходили в басейн, то варто нанести його після 80 хвилин, відразу як ви вмили обличчя та витерлись рушником.

Сонцезахисний крем TIZO: чому його варто використовувати

Чому варто обрати саме цей продукт

По-перше, він має легку текстуру, яка не відчувається на обличчі. Часто його використовують як праймер перед нанесенням макіяжу. Але навіть якщо ви не полюбляєте тональну основу, особливо, наносити її влітку, то тут вона не буде потрібна. Крем має легкий відтінок та дає матуючий ефект. Його можна застосовувати після агресивних косметичних процедур, наприклад, пілінгу та не перейматися за наслідки.

Віддаючи перевагу сонцезахисному крему TIZO, можна отримати чимало користі. Адже для його створення використані лише якісні та перевірені компоненти. Склади обов'язково тестуються та перевіряються.

Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

15.06.2024 в 22:53 857 Статьи
4.0 // 1
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.