Сонячні електростанції для власного користування та для бізнесу в м.Чернівці

AOinformСтатьи 18.01.2023 в 21:004890
Сонячні електростанції для власного користування та для бізнесу в м.Чернівці
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Встановлення сонячних панелей дозволить не лише знизити витрати, а й стане гарним доповненням системи безперебійного живлення підприємства чи дому.

Багато власників бізнесу, особливо якщо бізнес пов'язаний з великим енергоспоживанням, стикаючись зі скасуванням пільг та підвищенням тарифів, вирішують інвестувати у власну генерацію. Найбільш привабливими з цього погляду є сонячні панелі (Чернівці). Встановлення СЕС проводиться також для зниження власного споживання. Це дозволить не лише знизити витрати на електроенергію, а й стане гарним доповненням системи безперебійного живлення Вашого підприємства.

Ці системи не вимагають спеціального місця – вони розміщуються на пустуючих площах дахів або ділянках землі на території підприємства, сонячні електростанції для бізнесу (Чернівці) можуть встановлюватись в існуючу інфраструктуру.

Застосування таких конструкцій можливе для складських приміщень, магазинів, супермаркетів, заправок тощо.

Можливі наступні варіанти реалізації СЕС для бізнесу

сонячні панелі

  1. Компенсація власного споживання в денний час. Така СЕС працюватиме за наступним алгоритмом — насамперед промисловий об'єкт братиме енергію від сонячних панелей, якщо в якийсь момент її (власної генерації) не вистачатиме, то «добиратиметься» енергія, що бракує, буде із загальної мережі. Якщо споживання підприємства буде «нульовим», наприклад, у вихідний день, спеціальний пристрій вимкне інвертор і не дозволить віддавати генерацію в мережі. Окупність таких об'єктів 7-10 років.
  2. Продаж за «зеленим тарифом» найбільш ефективний, коли енергія віддаватиметься в мережу. Така система дає змогу генерувати додатковий дохід. Окупність – 4-5 років.
  3. Робота із взаємозаліку, наприклад, основна діяльність підприємства у нічний час. За день згенерована енергія віддається в мережу, а ввечері береться з мережі, спеціальна система враховує всі ці перетікання.

Правильний проєкт допомагає суттєво зменшити витрати, збільшуючи рентабельність бізнесу. Окупність — 6-8 років.

Чому потрібно вибрати Megawatt?

  1. Безпроблемний та гладкий процес. Спеціалісти зроблять все щоб реалізувати ідею в життя.
  2. Надійна якість. Обладнання провідних світових виробників, висока якість, гарантія.
  3. Ми залишимося з вами й після, оскільки йдеться про довгострокову інвестицію, ми можемо гарантувати, що, якщо виникнуть питання, ми допоможемо і сьогодні, і через роки.
  4. Персональний підхід.

Деталі за телефонами: 050-149-91-81, 050-673-19-90 та 096-012-012-9. Ми знаходимо рішення, що відповідають можливостям та потребам кожного клієнта, які допомагають закласти основу для більш дбайливого ставлення до енергії та навколишнього середовища. Ми також допомагаємо фінансувати рішення

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

18.01.2023 в 21:00 489 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.