Свобода руху на майданчику у волейбольних кросівках Asics

AOinformСтатьи 08.04.2024 в 11:379130
Свобода руху на майданчику у волейбольних кросівках Asics
© Asics
Основні функції волейбольних кросівок полягають в зменшенні ударної хвилі під час приземлення. Це важливо для безпеки суглобів та запобігання травмам.

У волейболі стопи виконують ключову функцію у підтримці рухливості, стабільності та контролю маневрів гравця на майданчику. Основна мета правильної техніки руху стопи — забезпечити ефективність у виконанні бігу, стрибків та випадів.

Під час тренувань та змагань гравці постійно змінюють положення на майданчику, тому важливо, щоб стопа була гнучкою й вільно вигиналася. Це може забезпечити комфортне та якісне волейбольне взуття, розроблене з урахуванням активної рухливості стоп.

Що відрізняє волейбольні кросівки Asics від інших

кросівки Asics

Основні функції волейбольних кросівок Asics https://dykyikram.com/voleibolni-krosivku/asics полягають в зменшенні ударної хвилі під час приземлення. Це важливо для безпеки суглобів та запобігання травмам. Будь-яка модель кросівок для волейболу від Asics має головні характеристики:

  • Високий рівень амортизації.
  • Вентильована та гнучка верхня частина.
  • Нековзна підошва з гумового або каучукового матеріалу.
  • Всебічна підтримка стопи.
  • Подовжена носова частина для забезпечення підтримки під час стрибків.

Особливості підошви

Підошва волейбольних кросівок Asics виготовляється з сучасних технологічних матеріалів, які поєднують збалансовані характеристики амортизації, зчеплення та тривалий термін служби:

  • AHAR. Це різновид високоміцної гуми, яка використовується в критичних зонах підошви для забезпечення належної міцності та зносостійкості. Кросівки мають довгий термін служби, особливо в місцях, які найбільше піддаються зносу.
  • Gel-технологія. Бренд використовує власну технологію Gel для покращення рівня пружності та поглинання ударів при приземленні. Гелеві вставки розташовані в області п'яти та передньої частини стопи — це допомагає зменшити вплив навантаження на суглоби та м'язи.
  • Trusstic System. Запатентована технологія Asics, яка забезпечує стабільність, контроль рухів та підтримку середньої частини. Trusstic System допомагає запобігти вивиху та перекручуванню стопи, що зменшує ризик травм.

кросівки Asics

Матеріали верху

Верхня частина кросівок для волейболу не менш важлива, ніж підошва та устілка. Вона пропускає повітря, контролюючи оптимальний мікроклімат у взутті, при якому не буде створюватися парниковий ефект.

Asics використовує найлегші, сучасні матеріали для пошиття кросівок, серед яких тонкий текстиль, штучна шкіра, поліуретанові вставки для посилення окремих зон взуття.

В каталозі виробника легко вибрати модель волейбольних кросівок, яка буде безпечною та амортизованою, з сучасним яскравим дизайном та ідеальною адаптивною посадкою. Великий вибір моделей представлено в інтернет-магазині “Дикий Крам”, де можна замовити взуття з миттєвою доставкою по Україні.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

08.04.2024 в 11:37 913 Статьи
4.4 // 8
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.