Топ-5 ігрових поверхонь

AOinformIT 24.09.2023 в 09:487320
Топ-5 ігрових поверхонь
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
Кращі ігрові килимки для миші. Огляд моделей від світових брендів. Плюси і мінуси кожного ігрового килимка.

Ігрова поверхня для геймерського маніпулятора — обов'язкова частина екіпірування хорошого кіберспортсмена. Це важлива деталь, яка може суттєво вплинути на успіх битви. Саме від неї залежить точність кожної дії, а відповідно, і здатність бути на крок попереду суперників. Огляд характеристик популярних моделей допоможе вибрати якісний килимок для мишки — практичний, зносостійкий і зручний в експлуатації.

ігрова поверхня

Razer Gigantus V2

Популярна технологія від провідного виробника у сфері створення товарів для ігрової індустрії. Ретельно вивірена геометрія, різноманітність форм і розмірів, а головне — стильне оздоблення по периметру в колірній гамі бренду.

Тканинна поверхня на щільній неслизькій основі дарує приємні тактильні відчуття.

Razer Goliathus Extended

Ще одна розробка популярної торгової марки, що забезпечить величезний робочий простір. Поверхню обрамляє підсвічування Razer Chroma, здатне сяяти різними відтінками. Доступний у трьох однотонних варіантах оформлення:

  • чорний;
  • білий;
  • рожевий.

А прихильникам оригінальних рішень сподобається килимок сірого відтінку з досить незвичайним малюнком.

Hator Tonn

Практична ігрова поверхня середніх розмірів, яка подарує ігровій миші збалансоване поєднання точності та швидкості. Ця модель добре підходить для різних сценаріїв відеоігор, що робить її універсальним придбанням.

Особливої уваги заслуговує лімітована серія Hator Tonn EVO L.E. — яскравий, барвистий малюнок не може не викликати посмішки та подарує чудовий настрій. Як оригінальний презент для геймера — це оптимальний варіант.

килимок для миші

SteelSeries QcK PRISM Cloth

Ключова відмінність цієї розробки від інших ігрових поверхонь — підсвічування RGB складається з двох окремих зон. Кожну з них можна налаштувати, задавши параметри світіння, а також вказавши актуальний тип світлових реакцій:

  • попередження в ігровому світі;
  • повідомлення у Discord;
  • музичні ритми з програмою Audio Visualizer.

Гладке тканинне покриття на міцній гумовій основі чудово підходить для використання миші як з високою, так і з низькою чутливістю.

килимок для миші

Logitech G640

Зручна модель для подорожей та виїзних ігрових сесій. Килимок великого розміру легко згортається в компактний рулон, і при цьому на ньому не залишаються заломи або вигини. Після розгортання поверхні розробка Logitech знову набуде початкової форми.

Однорідна текстильна поверхня забезпечує унікальну точність прицілу, що є актуальним для шутерів. Ця серія ідеально поєднується з геймерськими маніпуляторами від Logitech.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

24.09.2023 в 09:48 732 IT
5.0 // 5
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.