Зенітні ліхтарі для освітлення в Україні

AOinformСтатьи 10.06.2022 в 19:165070
Зенітні ліхтарі для освітлення в Україні
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
У процесі виробництва фахівці «Медіс-Т» застосовують полікарбонат, що не просто дає додаткове освітлення, а й зменшує масу всієї покрівлі.

Зенітні ліхтарі найчастіше встановлюють на промислових об'єктах, проте їх можна монтувати і в приватних будинках. Такі конструкції частіше роблять із профільного полікарбонату. Сам виріб монтується прямо в покрівлю та відрізняється від вертикального вікна високою пропускною здатністю. За рахунок цього склади, ТЦ, стадіони та інші приміщення отримує покращене освітлення, що в майбутньому скорочуватиме витрати на електроенергію.

У процесі виробництва фахівці Медіс-Т застосовують полікарбонат, що не просто дає додаткове освітлення, а й зменшує масу всієї покрівлі, відсутній тиск на фундамент та стіни. Якщо говорити про монтаж, процес не складний, досить просто вкласти елементи між покрівельними матеріалами, проте важливо доручати справу професіоналам, щоб виключити негативні наслідки при неправильній установці. Все це готові зробити спеціалісти Медіс-Т.

Зенітні ліхтарі для освітлення знадобляться тим, у кого об'єкти зі складною конструкцією покрівлі, проте монтаж можна робити й на простому даху.

зенітні ліхтарі

Основні переваги такого рішення:

  1. Невелика вага з високою якістю несучих характеристик. Загалом навантаження на фундамент приміщення скорочується.
  2. Розміри зенітних ліхтарів допомагають перекрити велику площу покрівлі з мінімальною кількістю стиків.
  3. Простота встановлення конструкції значно скоротить витрати під час будівництва об'єктів.
  4. Матеріали пластичні, тому можна робити зенітні ліхтарі будь-яких форм без застосування дорогих проектів та сировини.
  5. Полікарбонат повністю безпечний для здоров'я та не боїться механічних пошкоджень. Навіть якщо поверхня буде пошкоджена, то люди усередині будівлі не постраждають.
  6. Високий ступінь пожежної безпеки та стійкості до вогню.

Потрібно відзначити, що результат та успіх виробництва зенітних ліхтарів із застосуванням полікарбонату повністю залежить від точності та коректності попередніх розрахунків. І тому проводиться глибокий аналіз архітектури, і навіть допоміжних деталей, наприклад, відтоків води, стиків та іншого.

Медіс-Т надає не лише доступну вартість в Україні, а й гарантії на тривалий термін служби, високоякісні комплектуючі. Після провадження наші співробітники можуть виконати монтажні роботи з грамотним, кваліфікованим підходом до справи. На зенітні ліхтарі ціна відрізнятиметься, що залежить від конструктивної особливості, але співробітники компанії озвучать усі прайси.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

10.06.2022 в 19:16 507 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.