Жирне волосся: як подолати проблему

AOinformLifeStyle 21.11.2023 в 12:0910090
Жирне волосся: як подолати проблему
Ілюстрація / Світлина: з відритих джерел
У цій статті ми розповімо, як доглядати за жирним волоссям і як вибрати відповідний шампунь.

Жирне волосся — це проблема, яка може зіпсувати навіть найвишуканіший образ. Воно має неохайний вигляд, швидко брудниться і стає жирним протягом дня. Психологи навіть стверджують, що неохайне жирне волосся здатне зіпсувати перше враження і перешкодити подальшому налагодженню комунікації та міцних стосунків.

Але, буває ж і так, що жирне волосся — це не наслідок неакуратності або недбалості, а результат цілком конкретних проблем зі здоров'ям і порушень в організмі. У будь-якому разі, навіть якщо жирне волосся — це не ваша провина, тому ви не маєте миритися з цими незручностями.

Причини надмірної жирності шкіри голови

жирне волоссяУ кожної людини є сальні залози, які виробляють шкірний секрет, що пом'якшує волосся і захищає його від зовнішніх факторів. Однак іноді сальні залози можуть виробляти занадто багато секрету, що призводить до жирності волосся.

Поширені причини жирності волосся:

  • Себорейний дерматит, псоріаз та інші шкірні захворювання.
  • Гормональні порушення, проблеми в роботі травної системи, авітаміноз, цукровий діабет.
  • Негативний вплив зовнішнього середовища: ультрафіолетові промені, зміна клімату.
  • Неправильний спосіб життя.
  • Неправильно обрана косметика і догляд.

Якщо жирність волосся спричинена серйозними проблемами зі здоров'ям, необхідно звернутися до лікаря. В інших випадках можна підібрати шампунь проти жирного волосся.

Професійні шампуні для жирного волосся

Щойно ви визначили причину підвищеної жирності волосся, настав час вибрати відповідний засіб. На полицях магазинів представлений широкий вибір шампунів для жирного волосся, але чи варто віддавати перевагу професійним продуктам або можна обійтися засобами мас-маркету?

Трихологи та дерматологи рекомендують використовувати професійну косметику для догляду за жирним волоссям, оскільки вона ефективніша і має більш тривалий ефект. Мас-маркетові шампуні часто містять агресивні компоненти й силікони, які можуть пересушити шкіру голови та зробити волосся ще жирнішим.

Професійні шампуні для жирного волосся Beaver містять спеціальні компоненти, які допомагають нормалізувати вироблення себума, усунути лупу, заспокоїти шкіру голови, надати об'єму волоссю.

шампунь для жирного волосся BeaverШампунь для жирного волосся Beaver з олією чайного дерева — це професійний продукт, який допомагає нормалізувати вироблення себума, усунути лупу і надати волоссю об'єму. Шампунь містить такі компоненти:

  • Олія чайного дерева — має антисептичні, протизапальні та заспокійливі властивості. Допомагає боротися з лупою, свербінням і подразненням шкіри голови.
  • Цинк — регулює вироблення себума і допомагає запобігти появі жирного волосся.
  • Екстракт м'яти — освіжає і тонізує шкіру голови.
  • Екстракт ромашки — заспокоює і зволожує шкіру голови.

Шампунь підходить для щоденного застосування. Він м'яко очищує волосся і шкіру голови, не пересушуючи їх. Шампунь також допомагає надати волоссю об'єм і текстуру. У результаті застосування шампуню в комплексі з кондиціонером і маскою для жирного волосся Бівер, нормалізується вироблення себума, зникає проблема з лупою, волосся стає чистішим, свіжішим і об'ємнішим.

професійні шампуні для жирного волосся

Відгуки покупців про шампунь:

"Шампунь чудово підходить для жирного волосся. Він добре очищає шкіру голови та волосся, не пересушуючи його. Волосся після застосування шампуню має чистий і свіжий вигляд протягом декількох днів."

"Я використовую цей шампунь уже кілька місяців. Він дійсно допомагає впоратися з жирним волоссям. Волосся стало виглядати більш здоровим і блискучим.."

"Шампунь дуже сподобався. Він відмінно очищає волосся і шкіру голови, не викликає подразнення. Волосся після застосування шампуню виглядає більш об'ємним і залишається довше свіжим."

Під час вибору шампуню важливо враховувати тип волосся і рівень жирності шкіри голови. На сайті beaver-professional.com.ua ви можете скористатися безкоштовною консультацією трихолога, який допоможе підібрати вам домашній догляд за волоссям індивідуально.

Якщо у вас жирна шкіра голови — це не привід засмучуватися! Правильно підібраний шампунь допоможе впоратися з проблемою жирного волосся і повернути йому здоровий вигляд.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

21.11.2023 в 12:09 1009 LifeStyle
5.0 // 9
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.