За підтримки мецената БФ «Майбутнє – дітям» Анатолія Бойко та НОК України пройшли дитячі змагання в Греції

AOinformСпорт 08.12.2022 в 11:184690
За підтримки мецената БФ «Майбутнє – дітям» Анатолія Бойко та НОК України пройшли дитячі змагання в Греції
Світлина: БФ «Майбутнє – дітям»
Метою БФ «Майбутнє – дітям» є піклування за дітьми, і тому в фонді прагнуть не тільки рятувати їх життя, але і посприяти різносторонньому їх розвитку.

В липні 2022 року Національний олімпійський комітет України, який одержав підтримку від БФ «Майбутнє – дітям», започаткував міжнародний проєкт «Олімпійські мрії 2022». Варто зазначити, що спонсором проєкту є меценат Анатолій Бойко, який доклав багато зусиль, щоб ця подія відбулася, а в її рамках змогли провести міжнародний товариський турнір з дзюдо за участі спортсменів з України, Греції й Кіпру.

Перший день турніру запам’ятався цікавим та продуманим урочистим відкриттям, яке відбулося в мальовничому місті Лутракі на базі Молодіжного спортивно-тренувального центру Sport Camp. Варто зауважити, що така міжнародна спортивна подія змогла відбутися також за підтримки місцевої компанії Sport Village та відомої в регіоні волонтерської організації з Кіпру під назвою Kepaky.  

Меценат БФ «Майбутнє – дітям» Анатолій Бойко також залишив свої коментарі

Відповідно коментарів, які надав меценат Анатолій Бойко, першочерговою метою Благодійного фонду «Майбутнє – дітям» є піклування за дітьми, і тому в фонді прагнуть не тільки рятувати їх безцінне життя, але і посприяти різносторонньому розвитку дітей.

Проєкт «Олімпійські мрії 2022», який був організований завдяки Національному олімпійському комітету України, став важливою складовою даного напрямку систематичної роботи на шляху до мети фонду.

Меценат Анатолій Бойко підкреслив, що він дуже задоволений, що діти можуть відволіктись від війни в Україні та провести  літо в мирних умовах, займаючись різними видами спорту та змагаючись між собою, а також сподівається, що у найближчому майбутньому вони матимуть змогу гідно представляти нашу країну в рамках проведення найпопулярніших світових спортивних подій.

Відомі гості на «Олімпійських мріях 2022»  

Варто підкреслити, що крім представників Національного олімпійського комітету України та Благодійного фонду «Майбутнє – дітям», свою почесну увагу до проєкту «Олімпійські мрії 2022» приділили такі відомі гості як члени федерації дзюдо Кіпру, а також представники муніципалітету міста Лутракі та інші відомі спортсмени.

Також в Греції за підтримки мецената Анатолія Бойко та Благодійного фонду «Майбутнє – дітям», організована активність у вигляді двомісячного навчально-тренувального табору, до якого завітали діти з тих регіонів нашої країни, які найбільше постраждали від воєнних злочинів російських військових, а саме: Ірпеня, Гостомеля та Бучі.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

08.12.2022 в 11:18 469 Спорт
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.