Будинки з брусу: переваги та особливості

AOinformСтатьи 24.09.2021 в 10:298080
Будинки з брусу: переваги та особливості
Будинок із брусу / Світлина: derevodim.com.ua
Особливості типових проектів будинків з брусу а також переваги проектів дерев’яних будинків під ключ від компанії «ДеревоДім».

Будівельна індустрія останнім часом пропонує все ширший спектр матеріалів і технологій для зведення тимчасового або постійного житла. Разом з тим, все частіше при виборі будівельного матеріалу виникають питання співвідношення ціни і якості готової споруди. Тому, завжди надійним варіантом є проекти будинків з бруса, адже впродовж століть дерево виступає оптимальним матеріалом для будівництва.

Унікальні якості

Якщо побудувати житло згідно з усіма правилами і з використанням необхідних технологій для конкретної ділянки (беручи до уваги і кліматичні умови, і сейсмічність території, і наявність тих чи інших шкідників) — надійності і ціні такого будинку з бруса "позаздрять" міцніші, на перший погляд, матеріали.
 
Будівельні компанії можуть надавати гарантію на зведений брусовий будинок до 10 років, адже чим довше — тим більше його стан буде залежати від догляду і, власне, експлуатації приміщення мешканцями. При належній увазі такі будинки можуть справно служити і до 100 років.

Також, крім довговічності, будинок з бруса має низку інших переваг:

  • Екологічність — особливо важливо на тлі трендовості "зелених" ініціатив.
  • Низька теплопровідність. Економно і зручно обігрівати.
  • Стійкість до сейсмічної активності.
  • Унікальний мікроклімат всередині приміщення.
  • Естетика і вишуканість як зовнішнього вигляду, так і внутрішнього оздоблення.

Типове рішення чи «під ключ»?

Питання, яке постає перед кожним, хто мріє замовити будівництво власного житла. У своїх пропозиціях зведення приватного помешкання в Україні, компанії часто пропонують безліч типових рішень, наприклад:

будинок із брусу від «ДеревоДім»
Проект, в якому передбачено 3 спальні, кухню, вітальню, 2 ванні кімнати, гардеробну та навіс для авто. Джерело


Таким чином можна підібрати планування, поверховість і додаткові прибудови відповідно до своїх потреб, адже все одно в процесі будівництва житлу додадуть унікальний шарм.

будинок із брусу від «ДеревоДім»
Типовий проект компанії ДеревоДом, який має в наявності: 1 спальну кімнату, кухню—вітальню з каміном, ванну кімнату, хол, терасу, гараж на 2 авто


А якщо існує тверде бажання звести щось вже зовсім неординарне або величне — тоді архітектори пропонують індивідуальні проекти дерев'яних будинків з бруса:

будинок із брусу від «ДеревоДім»
У цьому прикладі не території є додаткові споруди, повноцінний підвал, наявність "другого світла" як архітектурного рішення та інші особливості — втілення побажань клієнта.


Таким чином, індивідуальні проекти “під ключ” дозволяють втілити всі мрії під персональні потреби замовника, хоча, найчастіше за основу все одно береться певний типовий варіант.

Досвід та креативність

Компанія ДеревоДім вже більше ніж 20 років займається проектуванням і будівництвом споруд з дерева, тому на сайті є проекти будинків з брусу у великій кількості і різноманітності — https://derevodim.com.ua/tag/houses-from-bar. Але при бажанні, досвідчені архітектори та проектувальники допоможуть створити повністю індивідуальний проект, "втілюючи" під ключ Вашу мрію.

Переконайтеся в цьому самі — розділ Портфоліо на сайті компанії — цьому підтвердження.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

24.09.2021 в 10:29 808 Статьи
4.7 // 3
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.