Чим допоможе віртуальний каталог автозапчастин покупцеві і продавцеві

AOinformСтатьи 21.06.2018 в 20:379570
Чим допоможе віртуальний каталог автозапчастин покупцеві і продавцеві
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Електронний каталог запчастин містить максимально зрозумілу інформацію, яка доступна всім, як звичайним споживачам, так і професіоналам
Електронна торгівля розвивається швидкими темпами і в мережі з'являються самі різні ресурси. Покупці все більше віддають перевагу робити покупки в інтернет, так як це зручно і економить гроші.

Будь автолюбитель знає, що рано чи пізно йому доведеться зіткнутися з ремонтом свого автомобіля і нові деталі знадобляться неминуче. Як він буде вирішувати цю проблему? Перше — можна звернутися до офіційного дилера. Друге — купити деталі самому. Благо, що в мережі є маса ресурсів, що дозволяють зробити це без проблем.

Одним з таких можна вважати торгову площадку AvtoPro.Ua — лідера в сфері електронного продажу автозапчастин. Електронний каталог https://avtopro.ua розроблявся протягом 20 років і сьогодні являє максимально зрозумілу інформацію, яка доступна всім, як звичайним споживачам, так і професіоналам.

Оскільки обсяг продажів в мережі зростає, багато продавців все більше орієнтуються на онлайн продажу. Так як ринок автозапчастин специфічний і, як правило, вимагає наявності професійних знань, подача інформації покупцям буває ускладнена. Навіть якщо автолюбителі мають намір самі вибирати деталі, їм потрібно володіти деякими спеціальними знаннями, що дозволяють здійснити правильний вибір товару.

Як купити автозапчастини в мережі?

Автозапчастини забезпечуються спеціальними кодами, які вводить виробник. Дилери користуються певними програмами — електронними каталогами EPC, при введенні кодів в які відкривається доступ до схеми автомобілів і полегшує підбір необхідних деталей. Такі коди називаються VIN-кодами, і ця інформація є закритою.

З урахуванням того, що адаптовані версії подібних програм все ж потрапляють в мережу, споживачі можуть самі замовляти автозапчастини, не звертаючись до дилерів, щоб заощадити. Але тут є свої складності і вони такі:
  • Споживачеві важко з перекладом технічних термінів, для чого потрібні спеціальні знання;
  • Вибір запчастин є неоднозначним, оскільки вони можуть мати кілька кодів;
  • Вибір може стати помилковим, що веде до втрати часу і грошей.

Для чого був створений електронний каталог?

Електронний каталог створюється на експертній базі виробника і його якість залежить від якості самої бази. Фахівці AvtoPro.ua врахували всі особливості ринку запчастин і можливі складнощі при їх виборі в тому випадку, якщо деталі споживачем замовляються самостійно.

У деяких випадках буває недостатньо інформації з VIN-коду, і потрібні додаткові відомості, з чим стикаються навіть професіонали. Тому фахівці компанії створили універсальний каталог, дерево якого складається з чотирьох кроків.

Такий каталог зрозумілий всім і якщо відомо, яку деталь потрібно знайти, то переклад і розшифровка скорочень, що зазвичай присутній в професійних каталогах, тут не потрібно. Таким чином, споживач захищений від можливих помилок і зробить правильний вибір.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

21.06.2018 в 20:37 957 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.