Де можна взяти грошей до зарплати

AOinformСтатьи 25.10.2021 в 13:153470
Де можна взяти грошей до зарплати
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Часто мікрофінансові організації лають за грабіжницькі умови. Але, якщо порівнювати з банками, різниця не така велика.
Велика частина жителів нашої країни живе від зарплати до зарплати. Іноді її навіть не вистачає до наступної получки, особливо, якщо щось трапилося. У таких ситуаціях, коли терміново знадобилися гроші до зарплати, можна взяти кредит або мікропозику. Багато людей не розглядають такий варіант, вважаючи, що це дуже невигідно, адже потрібно буде платити відсотки і т.д. Однак, якщо інших варіантів вирішити свою проблему немає, чому б не скористатися послугами кредитних організацій? Тим більше що можна попередньо навести довідки про компанію, умови надання кредиту, щоб вибрати найбільш вигідні для себе умови.

Де краще взяти гроші

В ідеалі, їх краще позичити у доброго друга або родича, який не буде просити за це відсотки. Але, не у всіх є така можливість. Тим більше що зараз усім важко. Можливо, хтось з оточення із задоволенням би виручив, але не може, так як у самого проблема з фінансами. Або, людина просто не хоче ні в кого просити, бо гордість не дозволяє, йому незручно і т.д. У цих ситуаціях найоптимальніший варіант – кредитні послуги банку або МФО. Якщо сума потрібна відносно невелика, зручніше користуватися МФО, як би їх не лаяли. Кредит в банку отримати складніше, тому що позичальника ретельно перевіряють. Він повинен мати:
  • офіційну роботу;
  • стабільний дохід;
  • хорошу історію за раніше взятими кредитами, щоб не було прострочень.
Не кожен клієнт цим вимогам відповідає. Тому йому можуть відмовити в заявці. З МФО все набагато простіше. Тому, якщо потрібні гроші терміново, сума не дуже велика, і є якісь проблеми з кредитною історією, офіційним працевлаштуванням або немає можливості підтвердити офіційний дохід, можна звернутися саме сюди.
Де можна взяти грошей до зарплати

Кредит в МФО

Часто мікрофінансові організації лають за грабіжницькі умови. Але, якщо порівнювати з банками, різниця не така велика. Так, процентна ставка вище, але вона хоча б спочатку зрозуміла і відома. Ніяких додаткових платежів не передбачено. У той час як в банку обов'язково нав'яжуть страховку, якісь страхові скоринки в кількості кілька штук, кожна з яких коштує гроші, якусь універсальну банківську карту з купою унікальний можливостей, які не потрібні цьому клієнтові. У підсумку переплата виходить майже така ж як в МФО. Тому не так вже й страшні останні. А якщо платити вчасно, не допускаючи прострочень, переплата буде мінімальною.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

25.10.2021 в 13:15 347 Статьи
0.0
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.