Як вибрати нове ліжко?

AOinformСтатьи 18.05.2019 в 14:385230
Як вибрати нове ліжко?
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Щоб правильно вибрати ліжко, необхідно підійти до вирішення питання детально, зрозуміти, чим різні моделі відрізняються, в чому їх переваги і т.д.
Гарне якісне ліжко - запорука повноцінного сну, збереження здоров'я, особливо хребта. Від правильного вибору ліжка буде повністю залежати якість відпочинку. Щоб правильно вибрати ліжко, необхідно підійти до вирішення питання детально і зрозуміти, чим різні моделі одна від одної відрізняються, в чому їх переваги і т.д.
 

На що звернути увагу?


Перше, що потрібно зробити, це визначитися з вибором розмірів і форми ліжка. Це необхідно для того, щоб в подальшому не виникло проблемної ситуації, коли просто вибрані меблі не «увійдуть» на своє місце, чи не будуть поєднуватися з навколишнім інтер'єром або дизайном кімнати. При цьому враховується той факт, що найбільш зручний варіант ліжка в довжину становитиме 2-2,2м, але краще віддавати перевагу стандартним параметрам, адже в іншому випадку матрац на таку модель потрібно буде брати під замовлення, що призведе до додаткових витрат.

Друге, на що обов'язково звертається увага - це матеріал корпусу. Більшість сучасних людей віддає перевагу, як правило, дерев'яним ліжкам. Але деревина різних сортів відрізняється за своїми якісними характеристиками, тому тут головне не помилитися і не придбати меблі, які будуть мати короткий експлуатаційний термін. Ковані ліжка теж можуть відрізнятися за своїм класом якості. Також останні роки стали популярні м’які ліжка з текстильним оздобленням.

Для маленьких кімнат відмінно підходять трансформовані меблі, такі мобільні ліжка займають мало місця в приміщенні і допомагають найбільш раціонально розподіляти простір кімнати.
 

Матрац для нового ліжка


Тут вже справа смаку і доступності в грошовому плані. Матраци можуть бути пружинними або безпружинними. Другий тип знайшов останнім часом найбільшу популярність завдяки тому, що має ряд переваг в порівнянні з моделями першого типу. Ці матраци довговічніші, серед них можна знайти ортопедичні варіанти, але вони відносяться до більш високого цінового спектру.

Немає правильної відповіді на питання про те, яка з усіх можливих моделей буде найкращою, тут потрібно покластися повністю на свої відчуття. Головне завдання, яке повинен виконувати високоякісний хороший матрац, полягає в забезпеченні найбільшого комфорту для людини під час сну. У багатьох магазинах можна просто прийти і «протестувати» матрац, полежавши на ньому кілька хвилин. Якщо є така можливість, їй потрібно обов'язково скористатися.
Аватар Nikolis Николай Лисов / Nikolis
Журналист AOinform

18.05.2019 в 14:38 523 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.