Як заощадити, купуючи квиток на автобус: лайфхаки досвідчених туристів

AOinformСтатьи 20.07.2022 в 09:094960
Як заощадити, купуючи квиток на автобус: лайфхаки досвідчених туристів
Ілюстрація / Світлина: з відкритих джерел
Люди, яким доводиться часто їздити автобусами, користуються різними лайфхаками, які допоможуть заощадити на квитках.

Поїздка автобусом — це швидко, надійно і комфортно. А якщо знати деякі секрети, то ще й доволі економно.

7 порад, які допоможуть купити квиток на автобус за найвигіднішою ціною

Люди, яким доводиться часто їздити автобусами, користуються різними лайфхаками, за допомогою яких можна суттєво заощадити на квитках. Ми зібрали найдієвіші.

1. Купуйте квитки через інтернет

Часто цінові пропозиції в касах автовокзалів та на спеціалізованих інтернет-сервісах, таких як KRL Bus, суттєво відрізняються. Нерідко найбільш вигідні пропозиції на різні маршрути бувають доступні виключно в онлайн-касах.

квиток на автобус

2. Стежте за цінами та спецпропозиціями

Найлегше це зробити знову ж таки через інтернет. Можна регулярно навідуватися на сторінки перевізників й перевіряти ціни там або ж зареєструватися на сайті онлайн-каси й підписатися на розсилку новин та оновлень цін. До речі, у будь-якому разі варто звіряти цінові пропозиції різних перевізників — так є більше шансів не проґавити найвигіднішу.

3. Не чекайте до останнього

Зазвичай чим ближче до дати поїздки, тим дорожче коштує квиток. Тому досвідчені мандрівники купують їх заздалегідь. Але пам’ятайте, що акційні пропозиції розкуповують дуже швидко.

4. День поїздки має значення

Хочете заощадити — вибирайте квитки на період з понеділка по четвер. У вихідні вартість квитків на різні маршрути переважно підвищується.

5. Тривалість поїздки та час відправлення

Якщо ви не поспішаєте і згідні витратити на дорогу трохи більше часу або ж вас не лякає виїзд чи приїзд уночі, то вибираючи такий квиток, теж можна заощадити. Іноді різниця складає до декількох сотень гривень.

Шукати найвигідніші цінові пропозиції не так важко, як може здатися спочатку. Особливо якщо взяти в помічники сервіс KRL Bus.

Чим корисний KRL Bus для мандрівників?

KRL Bus — це сервіс, за допомогою якою можна замовляти автобусні квитки через інтернет. На порталі зібрані актуальні пропозиції від перевірених українських та європейських перевізників. Скориставшись сервісом, можна за лічені секунди відшукати й придбати квитки на автобуси в різних напрямках — по Україні та за кордон.

На сайті можна порівняти цінові пропозиції різних перевізників та обрати оптимальну для себе, враховуючи тривалість поїздки, час виїзду та прибуття до місця призначення. А якщо виникнуть складнощі з пошуком, завжди можна скористатися допомогою диспетчерів.

Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

20.07.2022 в 09:09 496 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.