Якісні офісні крісла як основа для здоров'я

AOinformСтатьи 25.02.2014 в 15:3518650
Тільки якісні офісні крісла допоможуть зберегти здоров'я офісних працівників
Вже всім офісним працівникам відомо, що правильно тримати осанку на роботі та правильно сидіти це основа здоров’я.  Адже майже всі офісні працівники, проводять левову частку доби саме на роботі, а це в середньому вісім годин робочого часу, 6 годин з яких сидячи на своєму робочому місці.

Враховуючи такі умови праці офісних працівників, зручне крісло чи стільчик в офісі – основа здоров’я не тільки спини, а й здоров’я в цілому. Звичайно, слід врахувати також і те, як саме працівник сидить на будь-якому кріслі, але це вже зовсім інша тема. Ми ж, зупинимось на описі та перевагах саме офісних крісел.

Майже всі офісні крісла розраховані для досить тривалої роботи в офісі. Такі крісла можна використовувати як на роботі сидячи в офісі, так і вдома, сидячи за столом або за персональним комп’ютером.

Слід відзначити, що головна відмінність офісних крісел від звичайних стільців – це досить досконально продумана їх ергономіка, зручна форма стінки крісла та їх сидінь. Зазвичай, більшість офісних крісел мають підлокітники та зручні механізми для обертання як всього крісла, так і окремих його частин, зокрема регулювання положення сидіння на кріслі та зручне регулювання спинки.

Якісні офісні крісла як основа для здоров'я
Саме такі, зручні та ергономічні офісні стальці для працівників пропонує спеціалізований інтернет-магазин «Lamelio», який розташований в інтернеті за адресою Lamelio.com.ua/Ofisni-Krisla.

Даний онлайн магазин пропонує високоякісні офісні крісла за помірними цінами. Крім того, купуючи офісне приладдя саме в цьому інтернет-магазині ви можете розраховувати на зручні способи оплати та доставки придбаного товару.

Серед способів доставки, придбаних товарів в цьому інтернет-магазині, найзручнішим є відома та популярна кур’єрська служба «Нова Пошта», за допомогою якої товари можна отримати практично в любому куточку України.

Але і це, все ще не всі переваги в інтернет-магазині «Lamelio». Крім вищеописаних переваг онлайн магазину, ви таких можете скористатись знижками та акціями на деякі категорії товарів. Зокрема, на сайті у розділі «Акції» розміщено всі акційні товари, які можна придбати по дуже помірним цінам, серед яких є комп’ютерні столи, розкладні столи, шафи купе та багато інших товарів.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

25.02.2014 в 15:35 1865 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.