Маркетплейси як новий інструмент в продажах

AOinformСтатьи 30.01.2018 в 09:028720
Маркетплейси як новий інструмент в продажах
Иллюстрация / Фото: из открытых источников
Головне завдання покупця полягає у виборі «правильного» товару, сумісного з його автомобілем, а це виявляється не такою вже простим завданням.
Технології стрімко змінюють світ. Інтернет став доступний трохи більше двох десятиліть тому, а сучасна людина вже не бачить свого життя без комп'ютера і смартфона, цілодобово підключених до мережі.

Розвиток IT-технологій значно змінює всю сферу бізнесу, реклами та продажу. Все частіше, людина, яка вирішила придбати якусь річ, шукає інформацію онлайн. На зміну традиційним інтернет-магазинам поспішають торгівельні майданчики, які ще називають маркетплейсами.

З роками зростання торгівлі через інтернет поступово виділилися лідери в сфері електронної комерції. Одним з таких є торгова площадка з продажу автозапчастин Avto.Pro.

Нові рішення для продажу автозапчастин від Avto.Pro

Ресурс був створений близько 5 років тому, в якості вузькоспеціалізованого сайту. Союз продавців з 20-річним досвідом у продажу автозапчастин і програмістів, які створили зрозумілий електронний каталог, виявився плідним. Сьогодні торгова площадка https://avtopro.ua є визнаним лідером у сфері електронного продажу автомобільними запчастинами.

Нещодавно компанія поділилася досвідом продажів і своїм баченням перспектив ринку автозапчастин. Цим і деяких інших питань в сфері просування даного бізнесу був присвячений бізнес-форум «Avto.Pro Інновації 2016», що відбувся в Одесі у вересні 2016 року.

Який сьогодні ринок автозапчастин

Ринок автомобільних запчастин є дуже великим і заплутаним, що робить його специфічним. Покупці, при великому асортименті деталей у продажу, все ж залишаються обмеженими у виборі. Справа в тому, що перелік деталей для автомобілів різних марок налічує сотні і тисячі найменувань. Головне завдання покупця полягає у виборі «правильного» товару, сумісного з його автомобілем, а це виявляється не такою вже простим завданням.

Власникам інтернет-магазинів доводиться стикатися з труднощами подачі інформації. Актуальність даних про номенклатуру доступних автозапчастин з гарантією їх сумісності з різними марками підтримувати складно і вимагає фінансових вкладень. Одним з найкращих рішень для такого бізнесу стає участь в електронному каталозі.

Що таке електронний каталог

Електронний каталог є ефективним продають інструментом і містить повну інформацію про деталі, виробниках і продають компаніях. Перші каталоги були друкованими. Поява електронного каталогу є продовженням традиційного, який містив структуру від виробників. Електронні каталоги збираються вручну, і їх якість безпосередньо залежить від ступеня кваліфікації експертів компаній.

Місією Avto.Pro сьогодні є надання ринку автозапчастин єдиної платформи, де кожному учаснику буде доступна необхідна інформація і сервіс. При цьому учасникам продають компаній пропонується об'єднати свої експертні бази для створення якісного електронного каталогу, зрозумілого покупцеві.
Аватар nomid Дмитрий Вовчок / nomid
Главред AOinform

30.01.2018 в 09:02 872 Статьи
0.0
Сегодня читают
Комментариев: 0
Войдите, чтобы оставить комментарий.